Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk ehelyett a sok i-1-es szenvedés helyett szerintem szebb lenne úgy, ha 0-tól inicializálnád az i-t, és csak a kiíratásnál, tehát azon az egy helyen adnál hozzá 1-et.

System.out.println("Kerem az " + (i+1) + ". szamot:");
De ne vedd magadra, tudom, hogy az EREDETI kódban javítottad csak a hibát, csak akkor már legyen teljes a korrekció.
-
Frigo
őstag
Ezt vedd meg ha majd megjelenik.Angolúl már elolvastam és egyik legjobb könyv a témában.Szinte mindent megtalálsz benne ami kell :SWING ,generics ,multi-thread ,inner class,JAR készítés etc...és alaposan kivesézi JAVA-s OOP működését is.Ráadásúl tele van képekkel így a vizuális tipusúaknak is érthetően van elmagyarázva.
-
x123456
aktív tag
Nekem még a régi, 1.2-es v. 1.3-as Javaról szóló kötetek vannak meg. Végülis nem rossz, ha tudsz angolul és elő tudod mellé venni a sun-os tutorialt is.
A saját példányomnál egy dolog zavar: a 3. kötet gyakorlatilag felesleges. A java ref.guide kissé felületesen magyarra fordított változata. -
x123456
aktív tag
C vagy C++?
Előbbinek nem sok hasznát veszed, attól tartok. Ha az angol nem okoz gondot, akkor The Really Big IndexIlletve egy Nagy Gusztáv (remélem, jól emlékszem) nevű tanár írását is érdemes megkeresni. Itt a topic-ban is ajánlották. Igaz, az még 1.3-as javaról szól és nem ír pl. a swing-ről...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bittorrent topik
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi