Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk ehelyett a sok i-1-es szenvedés helyett szerintem szebb lenne úgy, ha 0-tól inicializálnád az i-t, és csak a kiíratásnál, tehát azon az egy helyen adnál hozzá 1-et.

System.out.println("Kerem az " + (i+1) + ". szamot:");
De ne vedd magadra, tudom, hogy az EREDETI kódban javítottad csak a hibát, csak akkor már legyen teljes a korrekció.
-
Frigo
őstag
Ezt vedd meg ha majd megjelenik.Angolúl már elolvastam és egyik legjobb könyv a témában.Szinte mindent megtalálsz benne ami kell :SWING ,generics ,multi-thread ,inner class,JAR készítés etc...és alaposan kivesézi JAVA-s OOP működését is.Ráadásúl tele van képekkel így a vizuális tipusúaknak is érthetően van elmagyarázva.
-
x123456
aktív tag
Nekem még a régi, 1.2-es v. 1.3-as Javaról szóló kötetek vannak meg. Végülis nem rossz, ha tudsz angolul és elő tudod mellé venni a sun-os tutorialt is.
A saját példányomnál egy dolog zavar: a 3. kötet gyakorlatilag felesleges. A java ref.guide kissé felületesen magyarra fordított változata. -
x123456
aktív tag
C vagy C++?
Előbbinek nem sok hasznát veszed, attól tartok. Ha az angol nem okoz gondot, akkor The Really Big IndexIlletve egy Nagy Gusztáv (remélem, jól emlékszem) nevű tanár írását is érdemes megkeresni. Itt a topic-ban is ajánlották. Igaz, az még 1.3-as javaról szól és nem ír pl. a swing-ről...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dior Sauvage Eau de Parfum 200 ml
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest