Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Create.
üzenetére
Szakámban dolgozó, egyetemet otthagyóként hasonlót tudok mondani mint mobal.
Semmit nem tanítanak ott, amit egyébként ne tudnál megtanulni és az átlag melóhoz kellene. Persze vannak területek, amihez kell az egyetemi tudás (matekra gondolok, nem az info részére, utóbbi szerintem könnyebben tanulható egyedül), de ez szerintem kevés területet érint.
Szerintem ehhez a munkához a legfontosabb (a logikus gondolkodáson túl) a hozzállás és az, hogy érdekeljen. Azok közül, akiket csak a pénz motivál, eddig csak kókányolóművészekkel találkoztam. -
válasz
Create.
üzenetére
Nem.
Ezt ne úgy fogd fel, hogy mondjuk végigcsinálsz egy tanfolyamot és rendelkezel megfelelő tudással, hogy junior lehess. Ez nem egy olyan munka ami határok közé van szorítva, és nem hiszem, hogy fél vagy egy év alatt a gondolkodás módot el lehet sajátítani.
Ez az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL - AM5 & AM4 felfogatókészlettel - GARANCIA: 2028.01.06
- 2027.09-ig gar. Elgato Game Capture HD60 X Profi külső rögzítőkártya!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmit nem tanítanak ott, amit egyébként ne tudnál megtanulni és az átlag melóhoz kellene. Persze vannak területek, amihez kell az egyetemi tudás (matekra gondolok, nem az info részére, utóbbi szerintem könnyebben tanulható egyedül), de ez szerintem kevés területet érint.