Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Create.
üzenetére
Szakámban dolgozó, egyetemet otthagyóként hasonlót tudok mondani mint mobal.
Semmit nem tanítanak ott, amit egyébként ne tudnál megtanulni és az átlag melóhoz kellene. Persze vannak területek, amihez kell az egyetemi tudás (matekra gondolok, nem az info részére, utóbbi szerintem könnyebben tanulható egyedül), de ez szerintem kevés területet érint.
Szerintem ehhez a munkához a legfontosabb (a logikus gondolkodáson túl) a hozzállás és az, hogy érdekeljen. Azok közül, akiket csak a pénz motivál, eddig csak kókányolóművészekkel találkoztam. -
válasz
Create.
üzenetére
Nem.
Ezt ne úgy fogd fel, hogy mondjuk végigcsinálsz egy tanfolyamot és rendelkezel megfelelő tudással, hogy junior lehess. Ez nem egy olyan munka ami határok közé van szorítva, és nem hiszem, hogy fél vagy egy év alatt a gondolkodás módot el lehet sajátítani.
Ez az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Akciófigyelő: Humble 'Worms 30th Anniversary' Bundle (PC)
- Szemüveges topik
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Semmit nem tanítanak ott, amit egyébként ne tudnál megtanulni és az átlag melóhoz kellene. Persze vannak területek, amihez kell az egyetemi tudás (matekra gondolok, nem az info részére, utóbbi szerintem könnyebben tanulható egyedül), de ez szerintem kevés területet érint.