Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Create. #11065 üzenetére
Szakámban dolgozó, egyetemet otthagyóként hasonlót tudok mondani mint mobal.
Semmit nem tanítanak ott, amit egyébként ne tudnál megtanulni és az átlag melóhoz kellene. Persze vannak területek, amihez kell az egyetemi tudás (matekra gondolok, nem az info részére, utóbbi szerintem könnyebben tanulható egyedül), de ez szerintem kevés területet érint.
Szerintem ehhez a munkához a legfontosabb (a logikus gondolkodáson túl) a hozzállás és az, hogy érdekeljen. Azok közül, akiket csak a pénz motivál, eddig csak kókányolóművészekkel találkoztam. -
válasz
Create. #11062 üzenetére
Nem.
Ezt ne úgy fogd fel, hogy mondjuk végigcsinálsz egy tanfolyamot és rendelkezel megfelelő tudással, hogy junior lehess. Ez nem egy olyan munka ami határok közé van szorítva, és nem hiszem, hogy fél vagy egy év alatt a gondolkodás módot el lehet sajátítani.
Ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gran Turismo
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest