- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
2017-ben kezdtem pti-t levelezőn, de az elvárás meg van, viszont tanítani kb semmit se tanítanak. Közben az élet úgy hozta, hogy 1év passzívra kellett tennem magam, ezért most a webleren keresztül webmesternek tanulok. Nem légből kapott ötlet ez, csak magamtól nem minden világos és ezért gondoltam ilyenre is.
-
axioma
veterán
Hat, reszben ertek egyet. Marmint a gondolkodasmodot onmagaban nehez egy ilyen tanfolyamon megszerezni, de az az erzesem hogy ezek a cegek pont azokat probaljak felvenni, akiknel mar van valami analitikus/algoritmikus gondolkodas, arra epitik ra a konkret programozasi tudast, processzt.
Tehat annak javasolhato a tanfolyam, akit amugy is erdekel, kozel all hozza ez a fajta munka (nem a penz miatt), van alapja (mintha csak diplomaval vagy annak kozeli multtal vennenek fel), es hajlando a tanfolyam honapjait csak erre forditani (nem csak esti muszakban tolja at a sajat melojat hogy ne utkozzon, hanem adott esetben este is nekiall kodolni). Ha ez megvan, akkor szerezhet junior szintet, bar nekem nagyon fura hogy miert fullstack-eznek, akkor feluletesebb, mindenbol kevesebb tudas/gyakorlat lesz.
Egyebkent van olyan ismeros aki elegge mas iranyu diplomaszerzes korul vegigcsinalt egy progmat felvetelit, ahhoz ugye info erettsegit (bar asszem kozepszint eleg volt neki), epp halaszt de gondolkodik egy ilyen tanfolyamba atugrasban. Es me'g ot se biztos, hogy felvennek. Szerintem - most meg plane - van annyi jelentkezo, hogy aki bejutott, arra mar igaz lehet hogy eleg valoszinuen kepes lesz junior lenni a vegen. De ez nem azt jelenti, hogy aki kitalalja hogy kiprobalna, az fel ev mulva kesz junior.
Persze tevedhetek en is, de ezzel a felteteles moddal egyutt en hihetonek tartom mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest