Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Create.

addikt

válasz mobal #11063 üzenetére

2017-ben kezdtem pti-t levelezőn, de az elvárás meg van, viszont tanítani kb semmit se tanítanak. Közben az élet úgy hozta, hogy 1év passzívra kellett tennem magam, ezért most a webleren keresztül webmesternek tanulok. Nem légből kapott ötlet ez, csak magamtól nem minden világos és ezért gondoltam ilyenre is.

• axioma

veterán

válasz mobal #11063 üzenetére

Hat, reszben ertek egyet. Marmint a gondolkodasmodot onmagaban nehez egy ilyen tanfolyamon megszerezni, de az az erzesem hogy ezek a cegek pont azokat probaljak felvenni, akiknel mar van valami analitikus/algoritmikus gondolkodas, arra epitik ra a konkret programozasi tudast, processzt.
    Tehat annak javasolhato a tanfolyam, akit amugy is erdekel, kozel all hozza ez a fajta munka (nem a penz miatt), van alapja (mintha csak diplomaval vagy annak kozeli multtal vennenek fel), es hajlando a tanfolyam honapjait csak erre forditani (nem csak esti muszakban tolja at a sajat melojat hogy ne utkozzon, hanem adott esetben este is nekiall kodolni). Ha ez megvan, akkor szerezhet junior szintet, bar nekem nagyon fura hogy miert fullstack-eznek, akkor feluletesebb, mindenbol kevesebb tudas/gyakorlat lesz.
    Egyebkent van olyan ismeros aki elegge mas iranyu diplomaszerzes korul vegigcsinalt egy progmat felvetelit, ahhoz ugye info erettsegit (bar asszem kozepszint eleg volt neki), epp halaszt de gondolkodik egy ilyen tanfolyamba atugrasban. Es me'g ot se biztos, hogy felvennek. Szerintem - most meg plane - van annyi jelentkezo, hogy aki bejutott, arra mar igaz lehet hogy eleg valoszinuen kepes lesz junior lenni a vegen. De ez nem azt jelenti, hogy aki kitalalja hogy kiprobalna, az fel ev mulva kesz junior.
    Persze tevedhetek en is, de ezzel a felteteles moddal egyutt en hihetonek tartom mar.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés