Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• G.Zs.
    senior tag

Köszönöm!

Viszonylag gyors segítségre lenne szükségem, úgyhogy várom még a többiek hozzászólásait is. Ha esetleg nem oldódna meg jövő hét végéig, mindenképpen keresni foglak.

Megjött. :R

• G.Zs.
    senior tag

Köszönöm!

Viszonylag gyors segítségre lenne szükségem, úgyhogy várom még a többiek hozzászólásait is. Ha esetleg nem oldódna meg jövő hét végéig, mindenképpen keresni foglak.

Küldd el légyszi az egész cuccot a mail címemre, és azt, hogy mit szeretnél módosítani a működésben. Holnap megnézem, és mondok valamit mindenképp. Privátban küldöm a címet.

• Lacces
    őstag

Sziasztok!

Előre bocsátom, hogy semmit nem értek a Java-hoz, szóval amit kérdezni fogok annak lehet hogy semmi értelme nem lesz, de azért megpróbálom megfogalmazni mit szeretnék.

Használok egy "jar" kiterjesztésű parancssoros alkalmazást, ami gondolom Java-ban íródott. Van egy lib könyvtáram is a fájlom mappájában, amiben további jar kiterjesztésű fájlok találhatóak. Gondolom ezek kellenek a működéshez.

Maga az alkalmazás példa jelleggel készült fejlesztők számára, hogy ebből merítsenek ötletet egy bizonyos probléma megoldására. A lényeg hogy ez a program magában is alkalmas az általam igényelt probléma megoldására egyelőre, azonban most megszüntették a fejlesztését.

Mivel fejlesztőknek készült változatról beszélünk, ezért vannak mellé java kiterjesztésű fájljaim is. Ez az én meglátásom szerint a forráskód lehet. Lövésem nincs, hogy vajon megvan-e a teljes forráskód, az viszont biztos, hogy az alaprogram nevével megegyező java fájlom van. És persze még sok másik.

A forráskódot végignéztem, nem sok mindent értek belőle, de tudom, hogy mit kellene belőle kiszedni, hogy továbbra is használható legyen az alkalmazás. Van egy lépés, amit a programnak a jövőben nem kellene elvégeznie, mert arra más módszert használok majd.

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy kikommenteljen egy részt a programból és az továbbra is használható maradjon?

Előre is köszönök minden segítséget!

Szia!

"Mivel fejlesztőknek készült változatról beszélünk, ezért vannak mellé java kiterjesztésű fájljaim is. Ez az én meglátásom szerint a forráskód lehet." - igen, azok a java fájlok a forráskódok :)

Egyrészt még nekem is van mit tanulni Java-ból :). Másrészt most egy darabig nem igazán érek rá senkinek sem segíteni (saját weboldalam tervezésére sincs időm)

De ha senki sem tud segíteni, akkor jövőhétvégén dobhatsz egy privit és ránézek.

Új hozzászólás Aktív témák