- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Nekem két főbb problémám van a Docker-el. A CoW az egyik, ami jó, mert 200 konténer esetén nem kell 200 image-t letölteni, de ezzel szemben a konténer tud írni a host file system-re. A másik a hálózat, nem teljesen szabályozom én, és telenyomja az iptables táblámat mindennel. Ezzel szemben LXC alatt igaz, hogy ezt nekem kell megcsináljam, de akkor is úgy szabályozom ahogy én akarom. Ezenkívül a loggolás se úgy van megoldva ahogy egy normális rendszernél ugyanis szó szerint csákánnyal kell ütni, hogy kihányja a logokat. Ami tetőzi, hogy az egymásközötti kommunikációt linkeléssel lehet a legegyszerűbben megoldani, ami amúgy megnyitja a teljes container-t a host fele is. Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
Mondjuk amilyen ütemben nyomják ki az új verziókat ezek már lehet nem léteznek, viszont annyit változtak 3 év alatt, hogy mi ezért is nem ezt hanem LXC-re kezdtünk építkezni. Stabilabb alapot ad a rendszernek szerintem.
Amúgy bocs azt hittem a kérdésed csak költői volt a zárójel miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest