- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Lortech #8051 üzenetére
Köszi a multi module-t, utána nézek. Erről a projekt alapozásról hol/hogyan tudnék többet "tanulni"?
Tényleg olyan ez a függőség, mint ha azt mondanám, hogy A projekt = Ruby on Rails, B projekt = Webshop Ruby on Rails alapon. Egy kód csak egy helyen legyen alapon.Tudom, hogy kellene egy senior, én nem tartom annak magam, de mediornak igen
. Az a baj, hogy a csapatban mindenki "kezdő" java-s (cégen belül sincs más). Van egy egyetemi oktató, aki jól vágja az algoritmusokat, de a scrum, unit tesztelés, és minden ami a szoftver fejlesztéshez tartozó toolok (clean code, code review) irtózik. A többiek is más nyelvben van munkatapasztalatuk, de ha én nem nyomom meg, hogy na menjünk sprintet tervezni, akkor elülnek a gép előtt. Meg ha valami új dolog van, hogy JavaFX-ben hozzunk létre a GUI-t akkor mindenki mondja, hogy ő még sosem csinált, és nem vállalná be, akkor mivel én "bátor gyerek" vagyok, ezért megcsinálom én, én sem csináltam sosem, de van dokumentáció. Mindenki kezdő Java-ban (meg senki sem senior) így egy kicsit nehéz. Én meg nem félek a kihívástól de én is jeleztem már a vezetőség felé, hogy kell a senior, mert én ehhez még kevés vagyok, de nyitott. Tudom jól, hogy a jó "alapok" fontosak, de ha "magamra vagyok utalva" akkor nem sokat tehetek, a fórumon meg tőlem tapasztaltabbak vannak
.
Java-ban több választási lehetőséged van, mint a .NET-ben gondolok itt IDE-re, adatbázis, persze a .NET-ben is van, de ott elég egyértelmű, hogy mindenki ugyanazt az IDE-t és adatbázist használja.Találtam egy harmadik lehetőséget, szoktam github-ra tölteni php kódokat. Utána olvasva pedig műkődik maven és gradle-nál is. A kódokat egy gitlab-os repository-ba mennek. A maven és a gadle tud olyat, hogy a dependncy-t git-es repoból tölti be és használja fel. (Build során le is húzza) Ez mondjuk nekem azért tetszik,mert így ki tudom hagyni azt a lépést, hogy külön nexus / artifactory repository legyen, ráadásul ehhez csak a rendszergazda fér hozzá, hogy beállítsa ezt azt, telepítse a szerverre stb.
Max még egy-két esettanulmányt elolvasok ezügyben. Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest