Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Jó, akkor anonymous vagy local class se lehet? Pl. nem implementálhatsz egy Comparatort inline. Miért? Hogyan?
Persze, a nested class is class, ha de ha pl. egy beadandó automatikus kiértékelő rendszer valamilyen mesterséges korláta az, hogy "1 db osztályt" használhatsz, akkor lehet opció.
Egyébként nyilván ökörség bármi ilyen megkötés. -
Volt több ilyen tárgyam is, ahol meg volt határozva keményen, hogy csak a tanár libjeit lehetett használni. Oop prog tárgyhoz írt prof valami horror libet millió template paraméterrel ellátva, aminek kb az volt a lényege, hogy nem lehetett ciklust írni, mert hogy akkor az nem OO. Az volt a terv, hogy a diák majd funktorokat ad át a lib osztályainak.
Bementem vizsgára, 30 sorban megoldottam a feladatot, majd megbuktattak egy for ciklus miatt. Ez ilyen, túl kell élni ezeket a tárgyakat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 10
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest