- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Azt értem, hogy nem szabad, de azt nem, hogy miért nem?
Mi az oka annak, hogy a fejlesztő nem struktúrálhatja a kódját úgy, ahogy az szerinte használható és átlátható?
Remélem nem az, hogy a prof könnyebben kinyomtathassa az 1 db fájl tartalmát.Egy normális világban / OO nyelvben egy kicsit is komplexebb megoldást nem egy osztály valósít meg. És akkor csodálkozunk, hogy az egyetemről érkezők olyan minőségű kódot produkálnak, amilyet. (Én is ilyet produkáltam, és utólag visszanézve nem vagyok rá büszke.)
Szerencsétlenek nem hogy nem látnak mást, még a kreatívabb kisebbséget is megkötik az idióta szabályaikkal.Lortech: A nested class is egy újabb osztály. Bár nem erről szólt a feladat, de ha úgy tartja kedvem, 826 osztályt is tehetek egy fájlba, csak éppen rettentő gusztustalan lesz.
Persze ebben az esetben én is inner classra szavazok, nagyon ide kívánkozik. Inkább, mint az egymásba ágyazott konténerek végeláthatatlan sora. Vagy akkor szívassuk meg a tanárt, és az olvashatatlanságig bonyolítsuk túl, legyen neki is pár kellemes órája, amíg kitalálja, mit csinál. -
Lortech
addikt
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Ez nekem úgy hangzik, hogy nincs kimondva hogy nem használhatsz nested classokat, pl. egy inner classt itt. A node osztály tipikusan illik erre a patternre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest