Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Nyilván, hiszen a referencia esetén is a referencia értéke másolódik be, tehát érték szerinti paraméterátadás történik. Viszont azért ez még sem annyira klasszikus érték szerinti paraméterátadás, mint a primitívek esetében. Illetve a mondatommal csak ki akartam emelni, hogy nem áll ami bambano mondott
"ok, tehát a jávában mindig referencia szerinti átadás van, amit ők érték szerinti átadásnak neveznek".(#7790) bambano: nos, a unboxing az közel sem dereferencia, de igen, ott lesz még egy köztes lépés.
-
estro
csendes tag
"A változóknak két fajtája van: primitívek és hivatkozások.
A primitív változók olyan értékekkel vannak tele, amelyek a változó tényleges értékét ábrázolják.
Az objektum típusú változó (hivatkozó változó), azonban az objektum elérésének módját tárolják."
Agyhullám: Java könyvben ez szerepel.
Én nem értem, hogy lehet referencia egy primitív, habár még nem vagyok gyakorlott a Javaban :/.
A referencia változó az egy objektumra hivatkozik aminek vagy van beállított példány változói vagy nincs, ha nincs akkor csak egy sima tulajdonság nélküli objektum, viszont a primitív változó az int, float, double stb... és használat előtt bekell állítani valamilyen értékre.
Jelenlegi ismereteim alapján egyetlen közös tulajdonságuk van, hogy biteket ábrázolnak. De ha bonyolult az okkifejtése akkor tényleg hagyjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest