Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• floatr

veterán

válasz boost #5730 üzenetére

Szerepkörről beszéltem, nem két főből álló teamről, és nem egy teljes projektről, de még csak modulokról sem. A projekten belüli egységnyi feladatok szerepköreinek felosztását próbáltam a felvetés szerint elmondani.

Mi most egy 19-fős projekten dolgozunk egy 3 + 2 modulra bontott projektben, osztott munkában két ismeretlen létszámú fejlesztőcsapattal dolgozó (khm) partnerrel. A feladatok leosztása specifikáció és interfészek mentén van bontva. A belsős csapat ráadásul földrajzilag is osztott. Van 1-2 frontendes, aki a kereteket adja meg, és utómunkákat végez. A feladatok jellege szerint vannak olyanok, akik csak backenddel foglalkoznak, de olyanok is, akiknek a backend + funkcionális frontend egyformán feladata. A helyzetet tarkítja, hogy más projektekbe is be vannak kisebb óraszámok szerint szervezve néhányan. Szóval ha erre vagy kíváncsi, igen kipróbáltam, és arról beszélek, nem amiről álmodok.

szerk: egyébként pont ERP-rendszereknél lehet jó választás az ExtJS, ha van olyan, aki ért hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés