Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja default implementációk és tsaik. Gondolom valakinek b...ta a csőrét, hogy sokat kell gépelni, ha több interfészt használt, vagy nem ment a többszörös abstract öröklés. Az élet kegyetlen. Kéne írni egy C++ szerű nyelvet, ami olyan szintaktikát és nyelvi elemeket használ, mint a C++, és úgy is viselkedik, mint a C++. Csak lassabb

Értem én, hogy húúú meg hááá, de amikor egy Project Lombok is hasznosabb dolgokat hoz, mint maga a main stream, ott azért már el kéne gondolkodni, hogy mit kéne újítgatni. Mindegy, legalább permgen space már nincsen

-
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, ezt az interface bohóckodást már korábban megvitattuk

Tök jó volt korábban, hogy az Interface és az Abstract Class ilyen faszán elvált egymástól...most meg összegányolták.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest