- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #5273 üzenetére
Értem én, hogy hogyan működne, csak azt nem, hogy miért. Mert tegyük fel, hogy a sUsageCounter is adattag, és nem statikus. Akkor a getHelper-nek adattagként kéne babrálnia, vagy hívhatna egy open() metódust is, ami ezt az értéket kezeli. Sakko szimmetrikus is a dolog, pláne ha van valami szemaforos cucc is a két metódus körül.
Nem szabad halmozni a statikus dolgokat singleton esetében. Sőt, amióta springgel írom a hello world-öt is, azóta nem is nagyon használok igazi singletont sem. Itt persze más a dolog, de sztem hagyni kéne, hogy a singleton a nyitáskor is gondoskodjon magáról, ne csak a záráskor. -
axioma
veterán
válasz
WonderCSabo #5273 üzenetére
En ugy ertem a feladatot, hogy az ososztaly tudja, milyen alosztalyai vannak, es a kod tobbszoros leirasa az egyetlen problemad. Akkor miert nem csinalod, hogy az ososztalyban egy map-be bedobod a class-hoz a neki rendelt felugyelot, es 1x irod meg a fuggvenyt ami a class-hoz visszakapott cuccost modositja?
(Bocs a pongyolasagert, meg en nem feltetlen tartanam ezt kovetendobbnek, mint a kulon letrehozast, meg lehetne persze tombbel es indexekkel, en csak a te felteteleidhez dobtam be egy szerintem megvalosithato es meg mindig nem tul ronda otletet.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest