- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Én azon az állásponton vagyok, hogy inkább használjunk általános libeket. Egyrészt nem kell újraírni a kódot, másrészt a lib készítői valszeg több mindenre gondoltak (hibák, lehetőségek stb.), mint mi valaha is tudunk, továbbá folyamatosan fejlesztik is ezeket. A mai hardverek mentén én nem látok problémát a teljesítmény terén, már Android-on is csomó reflective kód fut (sőt maga az egész framework reflectionnel megy), pedig csak buta HW van alatta desktophoz vagy serverhez képest. A méretet tekintve pedig pl. proguarddal a nem használt kódot könnyen ki lehet dobni a libekből.
A GSON-t egyébként pont Karma mutatta nekem anno, sztem szuper jó lib, csak ajánlani tudom mindenkinek. Olyan gyönyörű megoldások vannak benne, amik sztem egy hétköznapi fejlesztőnek sosem jutnak eszébe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest