Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
uh, nem akartam osztályokkal megvalósítani ezt, abszolút kollekciókban gondolkozok, ugyanis kb. olyan lenne, mint ágyúval verébre lőni
ezt az adatpakolgatást is static { } -ben végzem, bár már ez megvolt írva
tehát annyi az egész, hogy van kb. 20-30 adatpárom az előbbi szabályokkal definiálva
majd van egy fgvem, ami kap 2 paramétert, egy Stringet és egy intet
és lecsekkolja, hogy ebben az adott akármiben benne van-eennyi lenne a feladat, erre meg nem akartam osztályt írni, hisz nem nagy dolog
kollekciókkal szeretném megoldani,
pl. ez is elvégezné a feladatot: ArrayListbe egy String tömb és kész, a String tömb meg ugye kételemű lenne ("kutya" - "1")
majd legfeljebb castolgatom az int értéket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Update 01.19. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest