Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Köszi a segítséget. Egy-két dolog világosabban áll előttem, de sokszor olyan, mintha sötétben tapogatóznék
(nem, most nem vagyok részeg
)
Félig-meddig megcsináltam a gyakorló feladataimat. Ha szépen megkérlek, és ha időd engedi, megnéznéd, hogy miket rontottam el? Fordítani nem is próbáltam, mert még kész sincs, szintaktikai hiba nem érdekel, hanem ''csak'' az elvi hibák.
Itt vannak az általam írt forráskódok: Bővebben: link
És itt maga a feladat: Bővebben: link
Nem azt kérem, hogy old meg helyettem, mert ezek csak a ZH-ra való gyakorlás miatt kerültek kiadásra, semmi pontot, jegyet nem kapok értük. Még mielőtt felháborodna valaki, hogy mással akarom megcsináltatni a feladatomat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg jó lenne, ha megnéznéd, órákon még csak hasonlókat se csináltunk. Ja, hétfőn lesz ZH, úgyhogy ha lehet, addig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem, most nem vagyok részeg
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)