Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
Ursache
üzenetére
Ööö. Ilyesmi csak két nagyságrenddel egyszerűbben.

Az egyik kollégám mondta, hogy Javaban nem programozni kell, csak tudni, hogy hol írták már meg...
Ebben van valami igazság.Nekem két funkció is kellett - "human readable" adatokkal feltöltse az adatstrutúrát (ilyen már van pl. xml), - de (2.) feltöltés közben egyfajta "előkészítő" adatfeldolgozást is végezzen; ha a forrás azt indokolja. Ez utóbbit nem lehet valószínűleg saját kód hozzápasszintása nélkül megoldani...
((A valóságban meg egy hevenyészett (sőt tákolt) tesztkód adta meg az alapötletet, ami átgyúrás után rövid, tömör és tetszetős lett. Bár valaki már biztos ezt is megírta...))Köszönöm a fenti linket, már elkezdtem elmélyedni benne

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest