Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
Ursache
üzenetére
Ööö. Ilyesmi csak két nagyságrenddel egyszerűbben.

Az egyik kollégám mondta, hogy Javaban nem programozni kell, csak tudni, hogy hol írták már meg...
Ebben van valami igazság.Nekem két funkció is kellett - "human readable" adatokkal feltöltse az adatstrutúrát (ilyen már van pl. xml), - de (2.) feltöltés közben egyfajta "előkészítő" adatfeldolgozást is végezzen; ha a forrás azt indokolja. Ez utóbbit nem lehet valószínűleg saját kód hozzápasszintása nélkül megoldani...
((A valóságban meg egy hevenyészett (sőt tákolt) tesztkód adta meg az alapötletet, ami átgyúrás után rövid, tömör és tetszetős lett. Bár valaki már biztos ezt is megírta...))Köszönöm a fenti linket, már elkezdtem elmélyedni benne

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RENNSPORT
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest