- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
Ursache #6991 üzenetére
Ööö. Ilyesmi csak két nagyságrenddel egyszerűbben.
Az egyik kollégám mondta, hogy Javaban nem programozni kell, csak tudni, hogy hol írták már meg...
Ebben van valami igazság.Nekem két funkció is kellett - "human readable" adatokkal feltöltse az adatstrutúrát (ilyen már van pl. xml), - de (2.) feltöltés közben egyfajta "előkészítő" adatfeldolgozást is végezzen; ha a forrás azt indokolja. Ez utóbbit nem lehet valószínűleg saját kód hozzápasszintása nélkül megoldani...
((A valóságban meg egy hevenyészett (sőt tákolt) tesztkód adta meg az alapötletet, ami átgyúrás után rövid, tömör és tetszetős lett. Bár valaki már biztos ezt is megírta...))Köszönöm a fenti linket, már elkezdtem elmélyedni benne
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest