Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kornyiktamas aktív tag sziasztok. 
 itt egy kód ami bekér a konzolról egy "stringet"
 viszont nekem olyan szting kell ami x hosszúságú, mivel dátumot kellene beleírni, tehát 1992.12.19.
 majd ha beírtam a dátumot azokat2. Készítsen egy függvényt, amivel a stringből egy másik stringbe áttölti csak a számjegyeket, és a szám stringgel tér vissza. Pl. ”1989-05-12” formából → ”19890512” formába. 3. Készítsen egy összegző függvényt, ami az átadott, csak számjegy karaktereket tartalmazó karakter sorozatban lévő számjegyeket össze tudja adni és az összeggel tér vissza. 15 p 
 4. Készítsen egy függvényt, amelyik addig végzi a számjegyek összegzését a teozófiai algoritmus szerint, amíg az összeg 1-9 közötti számot nem eredményez és ezzel a számmal tér vissza (ha kell kétszer is összegezve a részeredményeket a 3. pontban elkészített összegzésre képes függvénnyel).
 tehát addig kell ezeket a dátumból átalakított számokat összeadni amíg a szám 1 és 9 közé nem esikteljesen nem megy esetleg valaki valami?  package javahazi1; import java.util.Scanner; public class Javahazi1 { public static void main(String[] args) { 
 String datum;
 Scanner bill = new Scanner(System.in);
 datum = bill.next();} 
 }
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gurulunk, WAZE?!
- Hollow Knight és Silksong
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- CORSAIR K100 AIR
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest