- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornyiktamas
aktív tag
sziasztok.
itt egy kód ami bekér a konzolról egy "stringet"
viszont nekem olyan szting kell ami x hosszúságú, mivel dátumot kellene beleírni, tehát 1992.12.19.
majd ha beírtam a dátumot azokat2. Készítsen egy függvényt, amivel a stringből egy másik stringbe áttölti csak a számjegyeket, és a szám stringgel tér vissza. Pl. ”1989-05-12” formából → ”19890512” formába.
3. Készítsen egy összegző függvényt, ami az átadott, csak számjegy karaktereket tartalmazó karakter sorozatban lévő számjegyeket össze tudja adni és az összeggel tér vissza. 15 p
4. Készítsen egy függvényt, amelyik addig végzi a számjegyek összegzését a teozófiai algoritmus szerint, amíg az összeg 1-9 közötti számot nem eredményez és ezzel a számmal tér vissza (ha kell kétszer is összegezve a részeredményeket a 3. pontban elkészített összegzésre képes függvénnyel).
tehát addig kell ezeket a dátumból átalakított számokat összeadni amíg a szám 1 és 9 közé nem esikteljesen nem megy esetleg valaki valami?
package javahazi1;
import java.util.Scanner;
public class Javahazi1 {
public static void main(String[] args) {
String datum;
Scanner bill = new Scanner(System.in);
datum = bill.next();}
}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest