Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
Nem azt mondtam hogy mindenhez ész nélkül generáltatok getter/setter-t. Ebben a példában simán hibás minden. publikus adattagokkal van minden összedobva. Ez mellett az említett number tagot direktben kérdezi le. Úgy látom ez egy oktató, gyakorló példa, amiben szerintem már régen túl kéne azon lenni, hogy az adattagokra nem hivatkozunk közvetlenül. Ha a p1 objektum el akarja mondani hogy mi az ő tippje, akkor azt mondja meg (metódus) és ne kibányásszák az agyából (közvetlen adattag elérés).
Mégegyszer mondom, OKTATÁSI szinten tartom hibásnak a "minden publikus" elvet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Macbook pro 16 2019. I9/32gb ram/512gb ssd/ Amd radeon 4gb
- LG UltraGear 45GS95QE-B Monitor 3 Év Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest