Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Na megint itt vagyok a bonyolult problémámmal. Szóval a forrsában lévő progival van továbbra is gondunk. Az első linken a legutóbbi verzió van, és nem értem a hiba okát. Elvileg azt csináljuk, hogy mindig egy ArrayList-be rakjuk a visszadott (Enumeration-ből már kiszedett) Successor-okat. Ez az első két szinten még jól is működik, mert pl kihagyja a 3-as szülőt, mert a hozzá tartozó Successor nem felel meg a validOperators metódusnak. Ezután azonban megbolondul. Minden Successoron végigmegy, és bár elvileg az Enumeration-ok üresek, mégis állandóan ad hozzá Successor-okat, így a 3. szinten már 15 Successor van, holott csak 5 kellene, hogy legyen. Remélem, hogy érthetően fogalmaztam. Azt kellene megtalálni, hogy miért nem fut le rendesen, ráadásul Exception-t is dob a végén. Elvileg ezeket a listákat berakjuk majd a főlistába (fésűs szerkezet), és a kilépési feltétel a (0,0 false) State lesz.
A második linken egy működő, de csak 2 szintig futó verzió van.
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest