Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Hello emberek!
Már egy-két napja böngészem a netet, de nem találtam még jó megoldást az alábbi problémához:
Netbeans-t használok, szeretnék csatlakozni egy általam készített MSSQL adatbázishoz, de egyszerűen nem akar összejönni. Az alábbi hibaüzenetet kapom: com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException: Login failed. The login is from an untrusted domain and cannot be used with Windows authentication.
A kódom pedig a következő:
Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver");
String url = "jdbc:sqlserver://localhost;instance=SQLEXPRESS;databaseName=prog3_ef;integratedSecurity=true;";A driver-t leszedtem Microsoft oldaláról, csatoltam is a projekthez. 1433-as port nyitva van, működik is. SQL Server Browser service fut.
Már vagy 5-6 féle változatot kipróbáltam, windows authentication-nel és anélkül, de nem akar összejönni. Egyik oldalon azt is írták, hogy netbeans-ben nem is lehet így csatlakozni és inkább állítsam át "SQL Server and Windows Authentication mode"-ra a Management Studio-ban, hogy „sa”-val csatlakozzak, de az sem ment. Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest