- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Most untam meg, úgyhogy ezt is megkérdezem. hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ott legyenek a cuccok, ahol én akarom??
Mert ugye ha az ember LayoutManager-t használ, akkor a méretet ignorálja a Java, és pl ez: BorderLayout.CENTER szépen kitölti az ablak 97%-át. holott én egy nyambvad rohadt csíkot akarok, amit vagy úgy érek el, hogy NORTH-ba rakok, vagy SOUTH-ba, de azok meg dock-olnak az ablak széléhez. Ha EAST vagy WEST van, akkor függőleges gombokat kapok meg TextField-eket. Ha nem használok Layout-ot (ami a legjobb lenne), a Java akkor is ignorálja a setLocation illetve setBounds metódusokat. Szóval mi is a jó megoldás? FlowLayout kiütve, mert sorba tudja csak rakni, GridLayout meg csak akkor működik ha a x a objektumot akarsz rárakni, de nekem egymás alatt kellene három. GridBagLayout annyi munkával járna, hogy akkor inkább berakok egy képet. Vagy az a megoldás, hogy egy BorderLayout.CENTER-be egy panel, ami BorderLayout-os és annak a CENTER-jébe egy újabb panel, ami szintén BorderLayout-os és annak a CENTER-jébe egy panel, ami az alsó dolgot tartalmazza. és a külsőnek a NORTH-jába e másik, a legkülsőbb panelnek a NORTH-jába pedig a 3. dolgot. Ennél egyszerűbbet még nem találtam. Aki tud jobbat, írjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged