Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Most untam meg, úgyhogy ezt is megkérdezem. hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ott legyenek a cuccok, ahol én akarom??
Mert ugye ha az ember LayoutManager-t használ, akkor a méretet ignorálja a Java, és pl ez: BorderLayout.CENTER szépen kitölti az ablak 97%-át. holott én egy nyambvad rohadt csíkot akarok, amit vagy úgy érek el, hogy NORTH-ba rakok, vagy SOUTH-ba, de azok meg dock-olnak az ablak széléhez. Ha EAST vagy WEST van, akkor függőleges gombokat kapok meg TextField-eket. Ha nem használok Layout-ot (ami a legjobb lenne), a Java akkor is ignorálja a setLocation illetve setBounds metódusokat. Szóval mi is a jó megoldás? FlowLayout kiütve, mert sorba tudja csak rakni, GridLayout meg csak akkor működik ha a x a objektumot akarsz rárakni, de nekem egymás alatt kellene három. GridBagLayout annyi munkával járna, hogy akkor inkább berakok egy képet. Vagy az a megoldás, hogy egy BorderLayout.CENTER-be egy panel, ami BorderLayout-os és annak a CENTER-jébe egy újabb panel, ami szintén BorderLayout-os és annak a CENTER-jébe egy panel, ami az alsó dolgot tartalmazza. és a külsőnek a NORTH-jába e másik, a legkülsőbb panelnek a NORTH-jába pedig a 3. dolgot. Ennél egyszerűbbet még nem találtam. Aki tud jobbat, írjon!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest