- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
http://docs.oracle.com/javaee/6/firstcup/doc/gcrlo.html
És hát itt a biblia:
http://docs.oracle.com/javaee/6/tutorial/doc/Az, hogy Glassfishben kell fejlesztened gondolom azt jelenti, hogy Java EE alkalmazásokat kell fejlesztened. Itt még felmerül kérdésként, hogy milyen technológiákat használ az általad átvett projekt. Réginek számít a JSP, Servlet, közvetlen JDBC, esetleg Hibernate. Újnak számít (persze már ezek is 3-4+ éves technológiák, de mára váltak igazán kiforrottá) a JSF, EJB, CDI, JPA.
Én azt javaslom, hogy először szedd össze, hogy melyik technológiákat használja a projekt. (Remélhetőleg a kolléga nem egyedül dolgozott rajta, így valaki tud segíteni), szerezz ezekről valami fogalmat, hogy mi mire jó, párosítsd össze a technológiákat a projekt kódjával, hogy lásd élőben is, mikor és hogyan volt használva.
A fönti linkelt bibliában le van írva részletesen, hogy melyik technológiát mikor használjuk.Ez tényleg hosszú folyamat, mert nagyon összetett a Java EE felépítése. Elmélet-gyakorlat oda-vissza, míg az ember teljesen megvilágosodik.
A forráskódot vissza lehet fejteni minden gond nélkül java decompilerrel, ha minden kötél szakad, de az eredeti formázást és kommenteket el fogja veszíteni. Bár nem tudom elképzelni, hogy "a kolléga elment, nekem kell átvenni a helyét, de nincs meg a forráskód", annak valahol meg kell lennie, a kolléga sem bytekódot írt séróból.
Ha már leírtam, pár hozzászólással korábban van egy hosszú kommentem néhány Java EE technológiából, mert valaki kérdezte, ennek most te is veheted kis hasznát

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Proxmox VE
- Arc Raiders
- Hyundai, Kia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Androidos fejegységek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest