Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali,
Fontos kérdés, ha van valakinek tapasztalata kérem szóljon
.
Magamnak akarok elsőkörben egy java webszervert, szeretnék pár webprojektet futatni rajta.
Jetty lenne a webszerver + PostgreSQL (esetleg mongodb is). Szerintetek egy ilyen webszervernek mennyi memória kell?
Most az jutott a tudomásomra, hogy minden egyes lekérésnél elindítódik külön-külön a JVM (ami egymagában 30-40 mega), ezen picit meglepődtem.
Mert én úgy tudtam, hogy nagyon terhelt webalkalmazásoknál a Java jobb választás, mert gyorsabban kitudja szolgálni mint a többi azonos hardveren (stackoverflow-on olvastam talán). De így picit el vagyok bizonytalanodva.
Eleinte tényleg tanulás céljából és hobbi projekteket üzemeltetnék (4-6 db).A kisebb projekteknél, amik max olyan "közepes" lesznek, azokra a Grails-t használnám (Groovy in Rails régebbi nevén) 2db-ra pedig talán a Spring MVC (1-kre biztosan)
Nektek mi a tapasztalatotok, javaslatok? 2GB elég lehet? (talán napi max 200 lekérés).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest