- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali,
Fontos kérdés, ha van valakinek tapasztalata kérem szóljon
.
Magamnak akarok elsőkörben egy java webszervert, szeretnék pár webprojektet futatni rajta.
Jetty lenne a webszerver + PostgreSQL (esetleg mongodb is). Szerintetek egy ilyen webszervernek mennyi memória kell?
Most az jutott a tudomásomra, hogy minden egyes lekérésnél elindítódik külön-külön a JVM (ami egymagában 30-40 mega), ezen picit meglepődtem.
Mert én úgy tudtam, hogy nagyon terhelt webalkalmazásoknál a Java jobb választás, mert gyorsabban kitudja szolgálni mint a többi azonos hardveren (stackoverflow-on olvastam talán). De így picit el vagyok bizonytalanodva.
Eleinte tényleg tanulás céljából és hobbi projekteket üzemeltetnék (4-6 db).A kisebb projekteknél, amik max olyan "közepes" lesznek, azokra a Grails-t használnám (Groovy in Rails régebbi nevén) 2db-ra pedig talán a Spring MVC (1-kre biztosan)
Nektek mi a tapasztalatotok, javaslatok? 2GB elég lehet? (talán napi max 200 lekérés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged