- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
válasz
ArchElf
üzenetére
Igazabol 3..az elejen, amig talal valamit fut a "single candidate" es a "hidden single candidate", aztan ha ezek lefutottak es meg nincs befejezve a sudoku akkor max 3 bruteforce
...erjek haza melobol es feldobom..de amugy nagyon alpha fazisban van a dolog, epphogy mukodik
egydimenzios tombben van jelenleg a sudoku tabla, azt mindenkeppen at kellene csinalni ket dimenziosra, szerintem ugy gyorsulnanak a muveletek..bar nem nagy eroforrasigenyes dolog egydimenziosbol kiszamolni, hogy melyik elem tartozik ugyanabba a sorba,oszlopba,blokkba (szerintem..1-2 osztas, kivonas,% a for ciklusban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egydimenzios tombben van jelenleg a sudoku tabla, azt mindenkeppen at kellene csinalni ket dimenziosra, szerintem ugy gyorsulnanak a muveletek..bar nem nagy eroforrasigenyes dolog egydimenziosbol kiszamolni, hogy melyik elem tartozik ugyanabba a sorba,oszlopba,blokkba (szerintem..1-2 osztas, kivonas,% a for ciklusban)