Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
Csókolom. Félévet lezárandó, önálló fejlesztéssel kell előrukkolni. Írtam kígyót, tanárnő mondta, hogy supi, de csináljak bele kis hálózatot is, pl szerver dobálja a kaja helyét. Kaja ugye eddig is volt, általam írt food osztály, ami x,y koordinátákat tárol egyebek mellett. A kérdés, hogy milyen stream-et használhatnék pl. tömbök vagy vektorok átvitelére? ObjectOutputStream, DataOutputStream vagy egyéb? Illetőleg, ha valaki valami szintaktikailag helyes forrást tudna mutatni bárhol, azt megköszönném. Konkrétan ilyesmit nem találtam, ezért kérdezem. Remélem nem dob ki senkinek elsőre a google ilyet,mert akkor elsüllyedek

Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest