Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
Csókolom. Félévet lezárandó, önálló fejlesztéssel kell előrukkolni. Írtam kígyót, tanárnő mondta, hogy supi, de csináljak bele kis hálózatot is, pl szerver dobálja a kaja helyét. Kaja ugye eddig is volt, általam írt food osztály, ami x,y koordinátákat tárol egyebek mellett. A kérdés, hogy milyen stream-et használhatnék pl. tömbök vagy vektorok átvitelére? ObjectOutputStream, DataOutputStream vagy egyéb? Illetőleg, ha valaki valami szintaktikailag helyes forrást tudna mutatni bárhol, azt megköszönném. Konkrétan ilyesmit nem találtam, ezért kérdezem. Remélem nem dob ki senkinek elsőre a google ilyet,mert akkor elsüllyedek
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest