- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
walgud6 #10893 üzenetére
Én a részemről 13"-on megőrülnék, az szerintem nagyon kicsi. A többi kb. attól függ mit fejlesztesz, mekkora az alkalmazás és a kódbázis. Valamint lokál környezetben mennyi adattal szaladgál az alkalmazás.
A kód az mindenképpen ssd-n férjen el, hogy az ide tudja a fájlokat gyorsan indexelni, én ajánlanám a 256GB-ost. Proci az a build-nél fontos, core i7 alá nem mennék. Egy giga monolith-nél persze sose lesz túl gyors a build, de nem mindegy, hogy 15 perc vagy 45 perc. A memória is attól függ kategória, 1-2 kis microservice-nek elég lehet 8 giga ide-vel egyebekkel, de én is inkább a 16-ot lőném be iránynak.
Amúgy meg ha munkaeszköz, akkor vedd meg a legjobbat a büdzséd szerint. Meg ha nem akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest