- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #3384 üzenetére
nálunk harmadik volt. deutálom. de asszem nekem is egész jó lett
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Infokommunikáció menedzsment ez, csak lusta vagyok írni. Na, mostmár a lehető legdinamikusabban megírtam a raytracert, heterogén kollekcióval(azért ha valaki tudna írni a c++ gyors seígtség kellene topicban, azt megköszönném.
, már csak a törési irány van hátra. Sokkal egyszerűbb így a renderelési hibákra rájönni, mint amikor egyesével kerestem a legközelebbi metszéspontot, csak nagyon kijöttem már a c++ból, azért kezdtem el ilyen hülyén, de legalább most szerzek egy kis gyakorlatot, úgyis kell mindenhova a c++ developer.
-
sekli
addikt
válasz
hat valami olyasmi, hogy egy egy ilyen objektum egy file-t reprezental (szerintem egy ra mutato pointerrel) es csak open, close, read, write, seek funkciokat kell megvalositania, de generikusan..., na akkor eloszor ugy gondoltam, hogy akkor majd egy txt tarol hol int-eket, hol float-okat, hol karaktereket, de ebbe belekotott, hogy int file kell, vagymi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest