Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
anulu
félisten
jóannó én is feliratkozam ide, annyi az előnye, h némi qtatással meg lehet találni nagyon régi ismerősöket is

viszont aki belerakta a körlevél opciót azt nyilvánosan akasztanám fel... meg azt is, aki értelmetlen leveleket küldözget nagy számban. szép lassan elkezdem tiltólistázni az embereket... -
anulu
félisten
gyűlölöm az ilyen WiW dolgokat. adatgyűjtésen kívül másra nem jó, attól viszont idegbajt kapok. az ismerőseim tudják, hogyan érjenek el, akivel meg akarok ismerkedni, annak megtalálom a módját.
ez a legjobb annak az elvnek a bizonyítására, hogy a világ bármely embere legfeljebb 15 kapcsolaton kersztül ismer bárkit a világban. egyszer végiggondoltam, és lehet benne valami. nem akarom, hogy annál többet tudjanak rólam, mint amennyit feltétlenül szükséges.
párszor kaptam ilyen meghívót. az első 10 alkalommal még próbáltam barátságosan visszautasítani...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest