Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
J.J. András
üzenetére
Olvasd már el kérlek mit írtam.
Szerinted Intel a hülye hogy rosszul adja meg/állítja az alapfeszeket? Valószínű azért van így mert itt már nem érvényes az a "szabály". A VCCSA feszültségét ha állítod, akkor a memóriavezérlő feszültségét is állítod (SB-nél és IB-nél, korábban nem volt VCCSA és VCCIO, csak VTT, ami akkor valóban tartalmazta a memóriavezérlő feszültségét is). Ergo VCCIO≠VCCSA, VCCSA≠VTT, és tulajdonképp VTT ≠ VCCIO annak ellenére, hogy néhány lap BIOS-ában mégis így szerepel. Remélem kellően összekavartam mindenkit. 
-
Diocles
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
A 4,1 GHz-hez képest soknak hangzik, de ha egyszer ennyi kellett, hogy stabil legyen, akkor nincs mit tenni, a procinak nem lesz baja tőle. Jóvan az a hőmérséklet, fogja bírni nyáron is a megállás nélküli LinX-elést.
A K procik tuningolása nem atomfizika, nagyobb órajelhez több feszültségre és magasabb szorzóra lenne szükség, és melegebb is lenne.
-
biacsia
tag
válasz
J.J. András
üzenetére
4Ghz-hez inkább valahol -120 - -150 mV körül tapogatózz!
-
Repsol600
addikt
válasz
J.J. András
üzenetére
Nagyon sok. 1V körül vinnie kellene. Offsetet - ba állítsd.
-
válasz
J.J. András
üzenetére
De nagyon sok. Feszt se kéne emelni szerintem 4GHz-hez. Nem tudom mekkora VID-je van, de ez olyan 1.15-el elmenne szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Update 11.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerinted Intel a hülye hogy rosszul adja meg/állítja az alapfeszeket? Valószínű azért van így mert itt már nem érvényes az a "szabály". A VCCSA feszültségét ha állítod, akkor a memóriavezérlő feszültségét is állítod (SB-nél és IB-nél, korábban nem volt VCCSA és VCCIO, csak VTT, ami akkor valóban tartalmazta a memóriavezérlő feszültségét is). Ergo VCCIO≠VCCSA, VCCSA≠VTT, és tulajdonképp VTT ≠ VCCIO annak ellenére, hogy néhány lap BIOS-ában mégis így szerepel. Remélem kellően összekavartam mindenkit.