- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
stargazerhu #21012 üzenetére
Nemtudom,nekem ez elso asus lapom.Ez is neha idiota,de egyutt lehet vele elni
Neha kiir olyat h a vcore 0.0 meg 200 fokos a proci,dehat AIsuite I <3 U@Erdei88:Igen,3dmarkba meg bencsekbe lehet tobbet hajigal,nemtudom.
Igen,de en egy alaplapon megnezem az alaplap huteset,mivel akarhogy nezed az fontos elettartamra nezve,megnezem a hangkartyat,es a tapellato aramkort.Ezen felul igaz,amd be volt 2 asrockom,de az egyik a legolcsobb volt istenkiraly volt,a masik dragabb,az throtthlingolt osszevissza,nagyon mellenyultam vele,ugyanabba az arba volt a giga ami fenyevekkel jobb volt.
Asrockal az volt a bajom h felremert a szenzor,nem szabalyozta rendesen a ventiket.Es megbizhato emberke meselte,hogy neki is volt valami z77 es extremes asrockja osszevissza vezerelte a ventiket,szenzor felremert,meg ilyenek pont mint nalam.Amennyit en szivtam vele amd oldalon megutaltam a gyartot,igaz en voltam hulye hogy az ugyanabban az arba levo gagyibajtot kellet volna vegyem,de vegul lecsereltem.
En ezentul felek az asrocktol,meg amugyis nem tesz le azert egy kemeny minoseget az asztalra.
Viszont! nagyon jo arba van!Tehat megkell bekulni vele es kompromisszumokat kotni.
SZVSZ nekem nme kell tobb,eleg volt amit hallottam,es tapasztaltam veluk
Supportjuk nagyon kiraly,azt megkell hagyni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest