Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
uRSul
tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha offset-es értéket adok meg, akkor az alapfeszültséget mi alapján határozza meg a rendszer?
Mert amikor 1.170V a Core és beállítottam -0.045 offsetet, akkor szépen 4,2Ghz-en még normális hőmérsékletet produkált, nem is hibázott.
Viszont egy másik indításnál (igaz csak egyszer fordult elő) egy idő után csak úgy újraindult a rendszer. Az eseménynaplóból aztán kiderült, hogy miért, mert kevés volt neki a kraft és ahogy a BIOS-ba beléptem ott is láttam, hogy a Core értéke 1.070 volt. Úgy már tényleg kevés neki a feszültség főleg ha még le is von belőle. Ezt hogy lehet viszonylag fixen tartani? Vagy inkább akkor teljesen fix értéket használjak az alap feszültség megadásához?
Csak ehhez frekvenciához még inkább offset-et javasoltok, ahogy látom. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Minden, ami hőszivattyú
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest