Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielXXXV
nagyúr
High simán maradhat 1,3V alatti fesznél.
PCH fesszel nem kell foglalkozz, PLL-t lehet csökkenteni 1,5-1,6V-ra, mert kicsivel hűvösebb lehet tőled a procid, bár nálam ez csak 1-2 fokot jelentett, ami még hibahatáron belűl van.
krx21: Én is sokszor a fix feszt preferálom, mert sokkal stabilabb és nem kell vele sokat szórakozni. Nekem most 1,23-ra van belőlve és terhelés alatt lemegy 1,21V-ra.
-
krx21
nagyúr
Terhelés nélkül így sem zabál és nem is meleg...
Ezt a logikát preferálnám amúgy én is, de a felesleges feszültségingadozásokat nem tudtam megszüntetni és a stabilitás is rosszabb.. Vagy csak nekem nem sikerült összehozni...
Azért tekintsd meg Te is , hogy a terhelés elején milyen feszültségbombákat kap ilyenkor a proci...
És ezt nem egyszerű monitorozni, mert a legtöbb ilyen teszt program megfogja a gépet és a monitorozás frissítése igen lassan megy...ÁdiBá Ez így van, de a fogyasztásban és melegedésben, 5% alatt van a különbség és ami esetleg az alacsonyabb fesz. miatt jobban estik a cpu-nak az az ingadozásnál pont rosszul esik neki...
Tehát nem vagyok biztos benne, hogy a cpu az offset-et választaná...pityu8611 Teljesen normális, Több is szokott lenni másnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest