- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyenletes hőingadozás ?
Ez pont nem azÉlettartamának az tett volna jót,ha raknak oda rendes pasztát.
Ha pl. 30-ról nem ugrana fel 70-re hanem csak 45-re a hőfok.A 2 magos proci nem pont a legjobb példa a proci melegedésére.
#10402 Stewen1967 : ez mekkora sz@r duma
,
de legalább épitőjellegű -
=HG=
addikt
Szerintem te Intel alkalmazott vagy !
Más : Tegnap sajnos megbizonyosodtam arról, hogy olyan könnyen nem füstölnek el ezek a procik !
Legalább is az enyém jól bírja!Tegnap este egy jó másfél óra BF3 után megéheztem, és kimentem vacsizni a konyhába. Mire visszajöttem, azt látom, hogy a Win8 állandóan újraindul, ill javító képernyöt feldobja, majd restart.... Na mondom, ennek fele sem tréfa, biosba belépek, minden vissza alapra...Ugyan azt csinálja!
Win8 lemez berak, hogy javítsam, elkezdi tölteni, dob egy kéket ! Na még1x...ugyan az. Biosba belép HWmonitor megkukkantom cpu 100 C. Na klassz ! Behalt a H50-em, minden előjel nélkül. Úgyhogy most gyári hűtővel muzsikál !
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest