Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
qdak
addikt
az istennek nem tudom leszedni pedig kiváncsi vagyok rá, miután letelik az idő az az ablak jön be h feltöltés :S
segits
amugy feltölteni a legjobb http://www.4shared.com/ -
<NewL>
addikt
-
Orsyka
tag
Melette
-
old rocker
veterán
Ády, ne menj pszichiáternek ...
3 gyerekem és pillanatnyilag ugyanannyi unokám van ... elvileg tehát úgy tűnik, nem vagyok/voltam buzi. Ezen az alapon persze kijelenthetném én is rólad, a hozzászólásaid alapján nagyon meleg, testvéries családi légkörben nőttél fel; amennyiben apád és anyád testvérek voltak.
Én azt szoktam mondani, a kor csak egy állapot. Önmagában kevés a tisztelethez. De azért csendesen megjegyzem Ádámka, az ilyen esetekben, az olyanoknak, mint te: két diplomával, 20 év különböző vezető beosztásban eltöltött munka, majd eddig 12 év újságírói tevékenységgel a fülem mögött, 55 éves koromra elszoktam attól, hogy az olyan hígított agyúak, mint te, per faszfejnek, buzi kis pöcsnek tituláljanak. S mivel jó néhány év sportolói múlt is van a hátam mögött, amit egész sokáig űztem - nem, nem súlyemelő vagy boxoló voltam, csak kardvívó, de talán éppen ezért tudnék a fejeden csinálni egy szép új választékot - azt ajánlom neked, öcsém, szállj le a magas lóról, mert morcos leszek és megkereslek. S ha megkereslek, anyukád szomorú lesz, milyen görbék lettek a zenebarát fiacskája ujjai, mert eltördelem őket és egyenként a szemedbe szurkálom.Na, szép ecsém, ez meg az én végszavam.
-
old rocker
veterán
Rövidre zárnám, csak én meg az álszemérmes @ és + használatát is utálom, az olyan seggfejekkel együtt, like you, pendejo. De írhatok picsafejet is, abban sincs @, amivel modoroskodó kinézetet próbálsz adni a hozzászólásodnak; ugyanakkor a minősítés tökéletesen kifejezi azt az agyi kapacitást, amivel rendelkezel: a liquorkamrádban csendesen szikrázó két komplementerpár neuront. Tudod, ott, ahol másoknak a nagyagy, a szürkeállományvan. Nah, feküdj vissza a bikinidbe, LOL.
Még egy tanács, pendejo. A "te" személyes névmás, nem pedig tulajdonnév. Nagy tével írni éppen olyan korlátolt modoroskodás, mint kukaccal írni a faszfejt. S miután faszfejeztél, udvariasságod jeléül nagy tével írod: Te. Tiszta röhej. Mint szart kenni a kenyérre a nyagyi lekvárja helyett. ahh, de mit is írok: sz@rt
-
old rocker
veterán
1. Ha nem tűnt volna fel, nem azért szedegettem össze ezeket a linkeket, meg hozzá a részint saját fordításokat, mert éppen most hallgatom. Népszerűsítés kedvéért, amire a te Bikinin edzett kis pszichéd aligha lesz fogékony.
2. Áruld már el, pendejo, miért zavar az, hogy én most egy füstre ennyit raktam be? Az olvasás esik nehezedre, a szövegértelmezés, vagy a scrollozástól kaptál ínhüvely gyulladást, picinyem?
3.Megnyugodhat a kis szíved és nem kell éjszakánként lucskosra izzadt lepedőn felriadva törölgetni gyöngyöző homlokodat.
Ide ez volt az utolsó bejegyzésem. Utálom, amikor olyanok basztatnak, mint te. Igaz, tévét meg képeket egyszerűbb nézegetni. Attól nem gyűrődik annyira a homlokod: mit is jelent?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Mesterséges intelligencia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest