Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.ki
aktív tag
A lényeg annyi, hogy sohasem engedték a játékok telepítését, biztosan a vírusok miatt, meghogy programozó osztály ne játsszon az órán. A második felével nem is vitatkozom, de az hogy emiatt lesz vírusos a gép....hát őszintén szólva valami vírusdetektáló ne mártott volna + nem Internet Explorer-t kellett volna használni.Ez egy éve volt, most már ezek a hibák legalább ki lettek javítva. Tavaly azon röhögtünk végig, hogy a Novell-es hálózatot egy év alatt nem tudták megcsinálni(mekkora röhej). Ebben az évben ezt már az 1. héten megoldották, de az addigi saját területünkről minden adat elveszett....(szerecsére nem bíztam bennük,ezért év végén hazahoztam a cuccokat).
Még egy jópofa dolog, hogy firefox-ot használhatnánk böngészésre, ha lenne esélyünk az
év folyamán órán böngészni....OK biztos el van túlozva, mert ahogy ismerem a számtechtanáromat biztosan meg fogja néhányszor engedni. Nekem mondjuk most már ez nem probléma, de akinak otthon nincs nete annak ott kell maradnia délután. -
mr.ki
aktív tag
Nálunk a középsuliban hadat üzentek a játékoknak. Tavaly volt egy eset, hogy valaki behozta a DOOM-ot. Míg néhányan programoztunk, mások ehelyett DOOM-oztak. A tanár nem tudott mindenkire odafigyelni és a rendszergizda a másik teremben volt. Persze a ricsajra és a csipogást meghallva átjött és meglátta a gépeken futó DOOM-ot....
Kérdezte:'' Hol az adathordozó'', mire persze senki sem mert megnyikkanni és ezt még megkérdezte jónéhányszor. Aztán a srác odaadta neki a CD-t, amit kapásból széttört. Valamit utána még mondot, hogy ''jöhet hozzám 50Ft-ért'', de sajna már nem emlékszem pontosan. -
mr.ki
aktív tag
Basszus idén érettségi, nagyon hamar elment ez a korszak.

(kíváncsi vagyok idén hogy fognak a politikusok keresztbe tenni az érettségizőknek. Ha hasonló cihó lesz
nem leszek lyan békés mint az idejiek)
Azért vannak jó dolgok is. Idén is lesz BL, UEFA kupa, nyáron világbajnokság és ha jól tudom még klubvillágbajnokság is lesz)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest