- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Nem fogok minden felvetésedre válaszolni azért mert számos dolgot belemagyaráztál a javaslatomba. Kíváncsi lennék, hogy mit tartasz félretájékoztatásnak és javaslom, hogy olvasd át a te megjegyzéseidet. Nézzük, hogy te hol követted el a félretájékoztatást:
1, ''Szerintem Linuxon nem fogsz tudni 10-nel tobb virust + ferget mutatni.''
A teljesség igénye nélkül itt egy rakat virus, nézegesd őket és magyarázd majd, hogy melyik miért nem is vírus:
Backdoor.Linux.Gulzan (Kaspersky) DoS.Linux.Blitz (AVP)
Linux.Jac.8759 Linux.Lion.Worm (NAV)
Linux.Pavid (NAV) Linux.Peelf.2132 (NAV)
Linux.Ramen Linux.Ramen.Worm (NAV)
Linux.Scapler.Worm (NAV) Linux/Adore.worm
Linux/Alfa Linux/Amdcrash
Linux/Bliss Linux/Cheese.worm
Linux/DDoS-Kaiten Linux/Devnull
Linux/Ehcapa.worm Linux/Etap
Linux/Exploit-CrisCras Linux/Exploit-Da2
Linux/Exploit-Honeymoon Linux/Exploit-Lsub
Linux/Exploit-SendMail Linux/Exploit-Statdx
Linux/Exploit-Su Linux/Exploit-Woot
Linux/Fork Linux/Gulzan
Linux/Kaiten Linux/Kokain
Linux/Lindose Linux/Lion.worm
Linux/Mighty Linux/Osf
Linux/Ramen.worm Linux/Red
Linux/Rootkit Linux/RootKit-BTM
Linux/Rpcmountd Linux/Rst.a
Linux/Rst.b Linux/Seclpd
Linux/Shinject Linux/Slapper.worm.a
Linux/Slapper.worm.b Linux/Slapper.worm.c
Linux/Slapper.worm.d Linux/Slice
Linux/Snoopy.b Trojan.Linux.JBellz (Symantec)
Worm.Linux.Ramen
2, ''Jelenleg is van ilyen hiba az Internet Explorerben, ''
Konkrét hibát mondj amire nem jött még ki a javítás, különben ez a mondat csak a levegőben lóg.
3, ''Szolj legy szives ha lattal akar egyetlen Windows support listat is.''
Léteznek Microsoft-os listák, nem is kevés.
4, ''te megis a Microsoft szoftvereit hirdeted az ugyfel kifejezett kerese ellenere is''
Nem hírdettem, egyszerűen alternatívát kínáltam, de megértettem, hogy nem kell, nem erőszakoskodtam és nem voltam ingerült, nem firtattam, hogy ki és hol és mit dolgozik. A kérdés mehet neked is, nem vagy te véletlenül Linux viszonteladó, vagy éppen nem supportal foglalkozol? Hehe, igaz milyen nevetséges?
5, ''Egyetlen korrekt kereskedo se fogja neki ingyen odaadni a draga szoftvert. Ha megis, az nem korrekt.''
Egy szóval sem említettem, hogy ingyen megkapja, azt mondtam, hogy keressen egy korrekt kereskedőt, mert nyílván kap mennyiségi kedvezményt és egy licence szakértő a legjobb konstrukciót fogja neki ajánlani ami nem minden esetben azonos a listaárral.
6, ''Az hogy Windowson nem kell oktatni az szemenszedett hazugsag.''
Nem állítottam, hogy nem kell oktatni, csakhogy már egy Microsoft-os környezetből indulna el a felhasználó akkor az oktatás mértéke alacsonyabb.
7, ''...cikket megnezel a Windows karbantartasanak problemairol, mindben azt latod, hogy a Windowsos rendszergazdak le vannak maradva a sok hibajavitas installalasaval, mer...''
No ez a rendszergazdák hibája, hogy nem tartják lépést. Ingyenes megoldások a Microsoft-tól vannak erre, amiket lehet és illik használni. Ingyen megkapod a Software Update Services-t amivel központi patch managementet készíthetsz. Mellesleg kíváncsi lennék, hogy ez a Linux-ban hogy valósítható meg és minden konfigurálás és felkészülés nélkül a patch-ek nélküli működés mekkora veszélyeket jelent, illetve kíváncsi lennék arra, hogy pl az elmúlt évben, vagy akár idén, hány javítás jött ki a különböző disztribúciókhoz.
8, ''Rendszergazda mindig kell, Windowshoz is''
Mondtam én hogy nem kell? Ez a félretájékozatás, mert aki idejön és ezt olvassa csak el, azt félretájékoztattad, miszerint én azt mondtam, hogy nem kell rendszergazda a Microsoft rendszerekhez. Badarság.
9, ''Windowson barmikor produkalhat rendszerelkonfiguralast a felhasznalo. ''
Ez határozottan nem igaz.
10, A vállalkozói részéhez pedig hozzá sem szólok, mert teljesen más irány.
SUMMA: idejöttél és rámöntöttél egy csomó gondolatot, kiforgattad a szavaimat, hülyének állítottál be, megrágalmaztál, hogy félretájékoztatom az embereket, pedig csak próbáltam alternatívát mutatni a topic indítójának és előrevetítettem néhány problémát és gondolatot, amikre ingerülten válaszoltál. Legyen jó napod és nem vitatkozom veled, mert nekem nem érdekem, hogy egy flame-be belemenjünk. Nem vitattam és nem fikáztam a Linux létjogosultságát és a megoldásait sem, csak annyit mondtam vele kapcsolatban, hogy a csoportmunka támogatását nem látom megoldottnak. Részemről ez itt bejefeződik.
Üdv: -
Dr_Watson
tag
Jó és akkor ennyit a Linux-ról most írtam egy dög hosszú választ és a MySQL közölte, hogy cannot insert.....
Kedves Házigazdák 1 perccel ezelőtt nem sikerült beilleszteni a válaszomat. Valahol valami logban ennek nyoma és esetleg az üzenet megvan, mert nem szeretném mégegyszer begépelni. :(
Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest