Keresés

Aktív témák

• Dr_Watson

tag

válasz Finrod #32 üzenetére

Nem fogok minden felvetésedre válaszolni azért mert számos dolgot belemagyaráztál a javaslatomba. Kíváncsi lennék, hogy mit tartasz félretájékoztatásnak és javaslom, hogy olvasd át a te megjegyzéseidet. Nézzük, hogy te hol követted el a félretájékoztatást:

1, ''Szerintem Linuxon nem fogsz tudni 10-nel tobb virust + ferget mutatni.''

A teljesség igénye nélkül itt egy rakat virus, nézegesd őket és magyarázd majd, hogy melyik miért nem is vírus:

Backdoor.Linux.Gulzan (Kaspersky) DoS.Linux.Blitz (AVP)
    Linux.Jac.8759 Linux.Lion.Worm (NAV)
    Linux.Pavid (NAV) Linux.Peelf.2132 (NAV)
    Linux.Ramen Linux.Ramen.Worm (NAV)
    Linux.Scapler.Worm (NAV) Linux/Adore.worm
    Linux/Alfa Linux/Amdcrash
    Linux/Bliss Linux/Cheese.worm
    Linux/DDoS-Kaiten Linux/Devnull
    Linux/Ehcapa.worm Linux/Etap
    Linux/Exploit-CrisCras Linux/Exploit-Da2
    Linux/Exploit-Honeymoon Linux/Exploit-Lsub
    Linux/Exploit-SendMail Linux/Exploit-Statdx
    Linux/Exploit-Su Linux/Exploit-Woot
    Linux/Fork Linux/Gulzan
    Linux/Kaiten Linux/Kokain
    Linux/Lindose Linux/Lion.worm
    Linux/Mighty Linux/Osf
    Linux/Ramen.worm Linux/Red
    Linux/Rootkit Linux/RootKit-BTM
    Linux/Rpcmountd Linux/Rst.a
    Linux/Rst.b Linux/Seclpd
    Linux/Shinject Linux/Slapper.worm.a
    Linux/Slapper.worm.b Linux/Slapper.worm.c
    Linux/Slapper.worm.d Linux/Slice
    Linux/Snoopy.b Trojan.Linux.JBellz (Symantec)
    Worm.Linux.Ramen

2, ''Jelenleg is van ilyen hiba az Internet Explorerben, ''

Konkrét hibát mondj amire nem jött még ki a javítás, különben ez a mondat csak a levegőben lóg.

3, ''Szolj legy szives ha lattal akar egyetlen Windows support listat is.''

Léteznek Microsoft-os listák, nem is kevés.

4, ''te megis a Microsoft szoftvereit hirdeted az ugyfel kifejezett kerese ellenere is''

Nem hírdettem, egyszerűen alternatívát kínáltam, de megértettem, hogy nem kell, nem erőszakoskodtam és nem voltam ingerült, nem firtattam, hogy ki és hol és mit dolgozik. A kérdés mehet neked is, nem vagy te véletlenül Linux viszonteladó, vagy éppen nem supportal foglalkozol? Hehe, igaz milyen nevetséges?

5, ''Egyetlen korrekt kereskedo se fogja neki ingyen odaadni a draga szoftvert. Ha megis, az nem korrekt.''

Egy szóval sem említettem, hogy ingyen megkapja, azt mondtam, hogy keressen egy korrekt kereskedőt, mert nyílván kap mennyiségi kedvezményt és egy licence szakértő a legjobb konstrukciót fogja neki ajánlani ami nem minden esetben azonos a listaárral.

6, ''Az hogy Windowson nem kell oktatni az szemenszedett hazugsag.''

Nem állítottam, hogy nem kell oktatni, csakhogy már egy Microsoft-os környezetből indulna el a felhasználó akkor az oktatás mértéke alacsonyabb.

7, ''...cikket megnezel a Windows karbantartasanak problemairol, mindben azt latod, hogy a Windowsos rendszergazdak le vannak maradva a sok hibajavitas installalasaval, mer...''

No ez a rendszergazdák hibája, hogy nem tartják lépést. Ingyenes megoldások a Microsoft-tól vannak erre, amiket lehet és illik használni. Ingyen megkapod a Software Update Services-t amivel központi patch managementet készíthetsz. Mellesleg kíváncsi lennék, hogy ez a Linux-ban hogy valósítható meg és minden konfigurálás és felkészülés nélkül a patch-ek nélküli működés mekkora veszélyeket jelent, illetve kíváncsi lennék arra, hogy pl az elmúlt évben, vagy akár idén, hány javítás jött ki a különböző disztribúciókhoz.

8, ''Rendszergazda mindig kell, Windowshoz is''

Mondtam én hogy nem kell? Ez a félretájékozatás, mert aki idejön és ezt olvassa csak el, azt félretájékoztattad, miszerint én azt mondtam, hogy nem kell rendszergazda a Microsoft rendszerekhez. Badarság.

9, ''Windowson barmikor produkalhat rendszerelkonfiguralast a felhasznalo. ''

Ez határozottan nem igaz.

10, A vállalkozói részéhez pedig hozzá sem szólok, mert teljesen más irány.

SUMMA: idejöttél és rámöntöttél egy csomó gondolatot, kiforgattad a szavaimat, hülyének állítottál be, megrágalmaztál, hogy félretájékoztatom az embereket, pedig csak próbáltam alternatívát mutatni a topic indítójának és előrevetítettem néhány problémát és gondolatot, amikre ingerülten válaszoltál. Legyen jó napod és nem vitatkozom veled, mert nekem nem érdekem, hogy egy flame-be belemenjünk. Nem vitattam és nem fikáztam a Linux létjogosultságát és a megoldásait sem, csak annyit mondtam vele kapcsolatban, hogy a csoportmunka támogatását nem látom megoldottnak. Részemről ez itt bejefeződik.

Üdv:

• Dr_Watson

tag

válasz Finrod #32 üzenetére

Jó és akkor ennyit a Linux-ról most írtam egy dög hosszú választ és a MySQL közölte, hogy cannot insert.....

Kedves Házigazdák 1 perccel ezelőtt nem sikerült beilleszteni a válaszomat. Valahol valami logban ennek nyoma és esetleg az üzenet megvan, mert nem szeretném mégegyszer begépelni. :(

Aktív témák

Hirdetés