- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
concret_hp #35 üzenetére
Ha nagyon nem akar senki sem válaszolni, akkor itt nézz körül: >ITT<
Ez alapján megtalálhatod, hogy kit érdemes megkeresni.
-
Hasek
Közösségépítő
Hát nem tudom. Új-Zéland annyira nem jön be. Valahogy túl elszigetelt. Őszintén szólva én Amerikát mondanám még mindig szimpatikusnak, még ha nehéz is kijutni oda.
-
Hasek
Közösségépítő
Sziasztok!
Topic témája adott. Külföldre vágyók, segítséget kérhetnek a már kint élőktől, vagy bárkitől, aki egy kicsit is konyít a külföldre való költözéshez.
Én is ezzel kapcsolatban szeretném kérni a tanácsotokat. Elterveztem, hogy itt hagyom Hazám, és másik országban, új életet kezdek. Ehhez azonban előbb meg kell szereznem az érettségit, és kell szereznem még mellé egy szakmát, ami valószínű, hogy az autószerelés valamely ága lesz. Szóval a lényeg hogy ez a ki költözés Gimi befejezésével, és egy szakma megszerzésével, kb. 2-3 évet fog igénybe venni, és utána irány külföld.
Viszont hogy hova, mennék az még nincs lefixálva. Két hely között gondolkodom erősen, USA és Ausztrália. Azt nem tudom pontosan, hogy milyen feltételek szükségesek hogy én ki mehessek lakni, ott mit kell teljesítenem az állampolgárság megszerzéséért, milyen munka lehetőségek vannak, és ami a legfontosabb, hogy hova érdemes menni a két országon belül, és miért? Tudom jól, hogy 2-3 évem van még hátra hogy el tudjak indulni, de úgy vélem jobb ha már most tisztában vagyok a követelményekkel, azzal hogy mire számítsak, és akkor a 2-3 év alatt úgy tudjam alakítani az életemet, a még hátralévő tanulmányaimat, hogy ne okozzon túl nagy problémát ez a dolog akkorra.
Na szóval remélem tudtok tanácsot adni, várom a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Magisk
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Yettel topik
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Uncharted Legacy of Thieves Collection és Indiana Jones and the great circle ps5 játék
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xbox Series X (dobozos) tartozékaival
- HP PROBOOK 650 G4 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 256gb SSD WIN11
- 2x Corsair Vengeance RGB PRO 16Gb (2x8Gb) 3200 CL16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest