Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ennyi programmal senki nem játszott. Azért is írtam össze, mert kíváncsi voltam a fejlődésre, meg jó látni hogy páran honnan indultak. Kik voltak régen.
Azt gondoltam, hogy a DemoSceneben saját gyártású volt minden
Gratula a progihoz, én sajnos nem merültem bele annak idején a programozásba ilyen szinten.
A 96-97 évről jutnak eszembe magyar demo csapatok, de nem sokat tudok róluk. Nem néztem még utána.
Illetve, ebben az írásban egy kicsit hanyagoltam a DemoScene-t, inkább a 96-97-98-ra koncentrálnék, amikor berobbannak, akkor eszméletlen jó programok születnek.
De ha van ötlet, szívesen veszem, lehet beleírom az összefoglalóba. De az sem célom, hogy egy adatbázist készítsek, amiben minden szerepel. Csak a különlegességet próbálom kiemelni, hogy ne legyen unalmas. Így is túl hosszú lett az írás.Lord Myn, köszi az infót, javítottam. És az egyéb különlegességeket is, most hétvégén beleszerkesztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest