- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
IQOS 3 készülékbe jó a terea töltet?
-
col
addikt
És sajnos kb még egy bő évünk van, hogy "ízesített" Heets, vagy Terea töltetet vehessünk, mert hatályba lépett a "tiltó" rendelet - türelmi idővel - az ízesítettekre a hevített dohánytöltetek esetében is.
-
zeon.hu
Topikgazda
Nem tudom, hogy máshol is van-e most ilyen akció, de a Debreceni Campus fesztiválon (kihelyezett trafik) most régi pengés eszközt lehet leadni (2.4 és 3, akár rosszat is), cserébe kedvezményesen lehet új Ilumát venni.
(Árak hamarosan)
Ha nem saját néven van a régi, az se baj, de minimum telefonon legyen elérhető a gazdája.
Vasárnap reggel 5-ig lesznek itt, addig él az akcióIluma Prime 34990 helyett 26990 Ft
Iluma 22990 helyett 16990 Ft
One 15990 helyett 10990 Ft
-
yanna
addikt
válasz
Albert.Tamas #3387 üzenetére
Legalább fél éve ezt használom, de nem igazán tudom meghatározni. Talán csoki, kakaó ízre hajaz nálam. Elég karakteres szerintem.
-
ronin79
addikt
válasz
Albert.Tamas #3385 üzenetére
Bronze a mai napig használt
3duoval Russet ment, ilumaval a Bronze jött be legjobban.
-
Albert.Tamas
tag
És a Bronz?
-
ronin79
addikt
válasz
Albert.Tamas #3383 üzenetére
A Russet talán a legerősebb dohány íz, Sienna mint cigiben a light.
-
Albert.Tamas
tag
Koszonom a valasztokat
A kerdesem az lenne Russet Terea és a Sienna Terea kozott mi a kulonbseg ?
Rendes cigit szivtam eddig -
hallerlaller
addikt
válasz
Albert.Tamas #3375 üzenetére
Nekem is a sima van, de ezt a pent nem bírom megszokni. Hétvégén kétszer csúszott ki a kezemből, persze rögtön kopik is. A 3.0 duo pent egyszer sem dobtam el egy év alatt.
-
ronin79
addikt
Sima Prime SK-ban 119€ (akciósan 84) + a 3 doboz Terea úgyhogy nagyjából stimm az ár ( lehet picivel olcsóbban is jön ki) de ez a WE limited edition. Majd kíváncsi leszek MO-n milyen árazást kap ha bekerül a kínálatba.
Prime-ot használok de azért h most türkiz tuti nem adnék 200€-t.#yanna
Amíg még van készleten, bizti gyorsan elkapkodják ezt is -
ronin79
addikt
válasz
-
col
addikt
válasz
Nekünk a "normál" a 3duo-ra hasonlító Iluma van, tökéletesen jó és elég szerintem az.
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Mely IQOS ILUMA keszuleket ajánljátok? -
ékszíj
csendes tag
válasz
-FreaK- #3369 üzenetére
Neked is köszönöm. Hát én pont a dohányízt szeretem, enyhe mentollal, de gondoltam, hogy kipróbálom azért a gyümölcsösöket is. És tulképpen a dinnyés egész jó. A zöld almás vacak. Szóval tovább kísérleteznék, de lehet, hogy nem gyümölcsös irányban fogok haladni. (És még meg sem kérdeztem, hogy görögdinnye vagy sárgadinnye a dinnyés ízű.
Amúgy görögdinnye.)
-
ékszíj
csendes tag
Esküszöm, hogy utolsó ízekkel kapcsolatos kérdésem.
A Coral Tide-ról ezt írják: "Coral Tide - Friss és zamatos ízvilág: egy barackos íz- és illatjegyű dohánykeverék, lágy mentollal párosítva."
Ez most sárgabarack vagy őszibarack ízt jelent?
-
ékszíj
csendes tag
Szóval tényleg csak 17 féle HEETS is van (ahogy TEREA).
Ezek egy kivétellel (SIENNA CAPS (HEETS) = BRIZA PEARL (TEREA)) ugyanazon a néven futnak mindkét töltetnél.
A Briza Pearl nekem nem jött be, nagyon erős volt a mentol íz, szinte csípte a számat.
Úh. most jelenleg a két gyümölcsös pattintós íznél maradtam, az Amelia Pearl-nél (dinnyés) és az Abora Pearl-nél (almás). (Ahogy ügyesen megfejtettem, a pearl a pattintós cigiket jelenti, a neveik kicsit értelmetlenek, az abora valami istenség, az amelia egy női név és a briza valami fűféle.)
-
Bozek
nagyúr
válasz
hallerlaller #3356 üzenetére
Nekem csak olyant csinált eddig, hogy elszívom a 2 töltetet (nem mindig rakom vissza a pent a helyére két szünet között), és amikor utána beteszem tölteni, 1 mp után jelzi is, hogy egy töltetet megint el tudok szívni. De nem mindig.
-
ékszíj
csendes tag
Még egy kérdésem van: van két iqos 2.4-es készülékem, amikhez a pen már nincs meg. (A készülékek már nem jók.) Hova lehet ezeket leadni? Az elektronikai hulladékok közé tartoznak?
-
ékszíj
csendes tag
3349, 3350
Na most a dohányboltban is megkérdeztem, tényleg 17 féle TEREA van.
Legközelebb rákérdezek arra is, hogy a HEETS-ből hány íz van.
-
yanna
addikt
válasz
hallerlaller #3356 üzenetére
A töltést mostanában a 3 duo nálam is elfelejtette párszor.
-
-FreaK-
veterán
Másnak is csinálja az illuma hogy nem kapcsol be magától, amikor berakja a terea-t? Vagy mivel párszor már leejtettem, ezért kezd tönkre menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest