- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta

Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
Tudtok róla, hogy Szlovákiában a dohányboltokban 16 eur az ILUMA ONE, és 36 eur az ILUMA?...
Terea : 4,20 eur... -
nylontacsko
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Tisztában vagyok vele.
Sajnos ez a tipikus esete annak, amikor a tisztességes felhasználó/vásárló hátrányba kerül a sok nyerészkedő miatt. Ezúton is üdvözlöm mindannyiukat -
SztiviVander
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Mert ismerik az atlag magyart, hogy nem elne a tobb kedvezmenyes keszulek vasarlas lehetoseggel hanem szokas szerint visszaelne. Ha tobbet lehetne venni akkor meg az lenne a gond hogy a nyereszkedo horda 5 perc alatt elvinne a keszletet es te meg en egy darabot se tudnank venni. Szerintem ez az 1db igy meg mindig korrektebb.
-
@rglaaf
veterán
válasz
nylontacsko
üzenetére
Ez a "gondom" nekem is
-
nylontacsko
senior tag
Mondjuk az elég szívás, hogy egy IQOS Club-tagságra csak egy Iluma vásárolható kedvezményesen.
Nem is az a 8ezer Ft, hanem, hogy meg kell várni a 8-át.
Mivel én ellőttem, így a feleségem még várhat az új készülékre. 8-ig. Teli áron
-
tothbe
addikt
Ma megjött a mail is a Lumia bevezetésről. Mondjuk az oldal meg nem tölti be az eszközeimet, szóval meglátjuk mennyire lehet majd megcsinálni a dohányboltban a cserét.
-
tothbe
addikt
válasz
stemplar07
üzenetére
Kátrány az nem annyira lehet, mivel nincs égés. De sztm értem mire gondolsz.
Amúgy az ízre reagálva valóban a régihez képest kicsit visszafogottabbak az ízek. De ez nekem kifejezetten bejön a mentolos és egyéb ízesített verzióknál. És cserébe végig hozza ugyanazt. A réginél a közepétől már csak a dohányíz maradt soknál. -
atthany
aktív tag
válasz
stemplar07
üzenetére
én felváltva használom mindkettőt, néhány steril Iluma után szükség van egy kis büdire is
-
stemplar07
őstag
szerintem nincs kukorica,, szag, vagy sokkal enyhébb, max . az izzítás alatt, de amikor már szívod, akkor nincs.. ez tejesen biztos.. és ahogy írtam, maga a töltet sem olyan büdös(mint a heets), hisz mindkét vége zárt .. kicsit másabb az egész ,,íze,, lágyabb, de nem gyengébb, megszokás kb. egy hét, de utána a heets büdösnek tűnik ..
-
wzol
tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Ha nem melegebb, akkor úgy érzed, hogy itt is a kukoricakeményítős megoldást használták?
-
wzol
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Köszi a választ, szóval még az a kukoricás szag sincsen?
-
nylontacsko
senior tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Melegebbnek valóban nem melegebb. Sem a töltet, sem a készülék.
Valóban nem büdös.
Valóban nem kell tisztítani, hiszen "nincs mit".
Az, hogy az íze jobb, az ízlés kérdése. Kipróbáltam 4 Teret-t a megszokott Silver mellett.
A citromsárga pl. sokkal aktívabb íz a Hetes esetében (hangsúlyozom, hogy ez csak az én észrevételem)
Összességében is jobb a "dohányzás feeling".
Szóval mindenkit csak bátorítok.... -
stemplar07
őstag
nem kell hűteni, ki van találva:nem melegebb, mint a sima heets, könnyebb szívni, több a dohánypára, jobb az íze, nem büdös (még az elszívott töltet sem ), nem kell tisztítani, de a puding próbája az ......hogy kipróbálod valakiét, én is így kezdtem, aztán irány SLO..
november eleje óta használok két duót.. -
zeon.hu
Topikgazda
Töröltem a hirdetési szálat.
Ismét felhívnám mindenki figyelmét, hogy itt is és az egész lapcsaládon belül is tilos mindenféle dohánytermék hirdetése!
-
wzol
tag
Az új töltet hogyan hűti a párát magát? A Heets a kukoricát használta, az Imperial csapat a hosszabb rést, az Unicco meg a többiek semmit(?) cserébe volt nyelvégetés néha.
-
ronin79
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Tök mindegy melyiket veszed meg, pénztárcádtól függ, iluma és prime között a különbség csak a töltőtok és színek. Prime jóval nehezebb a fėmháznak köszönhetően, míg a sima iluma műanyag és tudsz rá venni tokot is míg a Prime-nál csak a fedlapot cserėlheted (ami szintén nem olcsó), de minden funkció ugyanaz (gesztusvezérlés, duppla kopp, stb.)
Én tavaly novemberben a Prime-ot vettem Szlovákiában először, mivel arra volt a legnagyobb kedvezmény platina iqos club tagságival.119 € volt bevezető áron mínusz 49€ tagoknak régi készülék cserével + 3 doboz Terea (12€) hozzá, szvsz 58€-ėrt vettem meg, ami most is esett € árfolyamhoz képest 21500 Ft.
Nálatok ugye jóval drágábban juttok majd hozzá és Tereát sem fogtok 600 Ft-ėrt venni mint ėn Szlovákiában.
Ami pedig a sérülését illeti, ha leesik és karcos lesz, már két készüléket cseréltem idáig, alig fél év alatt, semmi várakozás vagy macera nélkül.
Megvetted, jogod van a cserére, akkor élj is vele. -
-FreaK-
veterán
Megnéztem előbb egy Iluma prime-ot, a dohanyboltos csaj mutatta meg amit kapott. Azt mondja hogy elég sérülékeny, simán meglatszik rajta pár leejtés, ami a korábbi Duo-n nem. Ha neki kellett volna vennie, akkor Duo-t vett volna.
Mondjuk az Alu ház meg a pvd bevonat tényleg egy nem túl strapabíró kombináció.Meg is győzött, hogy elég nekem a sima Duo, 10k-val olcsóbban.
-
viralmind
aktív tag
Biztosan olvassak ezt a forumot a PM hq-bol is, nekik uzenem, hogy amit az iroasztal mogul kitalalnak, az pont nem ugy fog mukodni a valo eletben. Ha csak vasarlokent lepek be egy boltba qrvara nem leszek tisztaban azzal /vagy avval/ ahogy tetszik/ mikent mukodik egy trafik. Javasolnam nekik a havi ,vagy eves szinten a trafikokban eltoltott munkaidejuk minimum 20%-at.Nem mint boklaszo megfigyelo, henm mint elado.Ebben az esetben, esetleg lenne ralatasuk a trafikokban tortentek, jovobeli javaslatok, iroasztal mogul meghozott dontesek merlegelesenek.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Iramirez
üzenetére
Igen sajnos ez a szitu, akkor eri meg a keszulekiet arulni , ha az alkalmazott promotalva van /kb 2000/ ha uj regisztracio van aki meg is nezi a videokat a vasarlas honapjan belul. ertsd ugy hogy mondjuk a bolt keres egy keszuleken 4000-et, ahhoz hogy egy keszulek normalisan legyen eladva , regisztracioval stb.. akkor kifizet zsebbe az alkalmazottnak 2000-et, de A 4000 utan fog adozni :-) Es a pm szerint ez igy teljesen korrekt :-)
-
viralmind
aktív tag
válasz
Iramirez
üzenetére
Ebben pont tevedsz, a keszulekek bizomanyban vannak , es a bizomanyosi dij szerzodesben van rogzitve, amihez vagy ragaszkodik a pm vagy nem.
Ha ragszkodik es nem ugy csinalod ahogy ok irasban ragaszkodnak hozza , akkor beszivtad, nem beszelve arrol a nem emlitett "elvarasrol" hogy jo lenne ha minden eladott keszulek utan kapna az alkalmazott.Nos ha ez nem teljesul akkor lehet akar negativ is a produktum!
-
viralmind
aktív tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
ja es hozzateszem , hogy csak olyat adhatsz le "hivatalosan" ami ugye 1 kit, tehat toltotok es hozza valo hevito.Rgo az , hogy talaltam otthon egy toltotokot es valahonnan elobanyasztam egy hevitot is az 5-bol , amit mar vettem , vagy ram lett regelve , elvileg nem muxik. De gyakorlatilg fog. szoval tok + hevito beviszed es le fogjak szarni, akkor is ha nem mukodik , cserelik. Ebben max az a szopo , hogy esetleg te beviszel egy ilyen vegyes kombot, es azt le is valasztajak a profilodrol, tehat mondjuk te csereerett lennel egy hevito cserere , de mixben vitted be , akkor megszivtad mert levalasztjak rolad azt is amit cserelnel. Mondjuk erre van a csilliardokert fenntartott customer care :-) es majd megoldjak, csak par x telefon, par asztalcsapkodas a trafikban.
-
viralmind
aktív tag
válasz
ronin79
üzenetére
Na jah, valamint az iqos club tagsagot is ki lehet jatszani,pont leszarjak. Itt a lenyeg , hogy szabaduljanak minel tobb regi eszkoztol , es ne a marketpalce-n.
(#3114) -FreaK- Igen, csak ugy kapsz kedvezmenyes arat.
Igazabol az original one penges keszuleknek meg sem kellett volna szuletnie, mert ezzel csak hosszabbitjak az elavult technologia jelenletet, valami balfasz otlete lehett ez, amint belep az iluma , nem nagyon lesz olyan gyengeelmeju aki a regit veszi.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Iramirez
üzenetére
Akkor igen :-) de akkor sem biztos, ugyanis azok kaptak vagy nagyjabol azok kaptak akik a pm pesti rendezvenyen megjelentek. Mondjuk ez rajuk nezve szegyen, mert aki pld nem tudott megjelenni az nem kapott de arulja ugy az uj technologiat, hogy kiszurtak a szemet egy A/4 tajekoztatoval. ertsd aki nem volt az fizikailag nem kapott meg a cegtol bemutatasra sem keszuleket. Amit pesten pedig kiszortak annak a fele mar eladodott kezalatt :-)
-
viralmind
aktív tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Annyit javitanak, hogy elso korben kedvezmennyel csak iqos club tagok, senki mas.Majd 08-tol barki.Tehat ha nem vagy club tag akkor 08 elott nem juthatsz hozza.
-
Hugi0333
csendes tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Nekem a sima Iluma van, legalábbis az enyém tuti nem hozza az utolsó 30mp ben
-
Stylerr
addikt
És hol lehet beszerezni ezt az Iluma Prime készüléket?
-
tothbe
addikt
válasz
Hugi0333
üzenetére
Furcsa, hogy így érzed, mert én is és két haver akik szintén váltottak mind úgy érezzük, hogy a végéig hozza a teljes élményt. Néha van egy-egy szál, aminél nem, de nagy átlagban a One és a Prime is végig jól működik nálunk.
Viszont egy dolog eszembe jutott, amit még nem említettünk és sztm fontos. Az Ilumáknál mivel nincs heatstick, ami fogná a stick-et, ezért van egy szűkebb felső gyűrű a tetején, amin át kell tolni a stick-et mikor beteszed. Az elején érdemes óvatosan, mert közben könnyű eltörni magát a stick-et a dohányos rész alján vagy tetején. Főleg ha valaki erőből tolja. Egyik haverom az elején folyamatosan beletörte a stickeket. Idővel persze megszokja az ember. -
tothbe
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Ez egy kicsit csalóka. Azért érzed így mert az elektromágneses hevítés miatt az első slukktól az utolsóig pont ugyanazt a teljes ízt és füstöt adja a készülék. Azaz a hőfok végig állandó.
A réginél volt egy melegedés és a végén egy lehűlés ami miatt csak a közepén volt ugyanaz az érzés mint ami most végig. Szóval bár nem lett hosszabb de teljesebb lett. -
atthany
aktív tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
szintén zenész, azaz van minden készülékem!
Én váltogatom a duót és az Ilumát, utóbbi túl "steril", előbbiben megvan a fűtőszálhoz égett koksz(os) bája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- YouTube
- Autós topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

értem én, persze karcosabb stb a régi iqos, de sztem több a kátrány is ott ..
eladó pont leszarja,mi a kínod.Ha a pm azt mondja lehet cserélni - lehet ha nem ,nem.
ha kell már most is tudsz Ilumat venni egyes dohányboltokban és hol van még a június 5
zeon.hu
trebrona