- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
IQOS cigaretta

Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
Mert az origi "ájkoszt" ugyan is tiszta lelkű skandináv aggszüzek gyártják?
ez kész
a combjukon sodorják ha jól tudom -
SztiviVander
addikt
válasz
üzenetére
Igen, nyilván a műanyag meg a penge a lényeg...
Attól hogy eltörik a penge semmi bajod nem lesz. Mellesleg magától nem törik el. De ha az olcsó, máshova az alacsony minősége miatt nem eladható akku vagy bármi egyéb alkatrész miatt durran egyet a nevenincs kínai cucc és kiviszi a fél szemed, akkor vajon egy PM-et tudnál előbb beperelni vagy egy kínai dzsunka38 kft-t? És pont emiatt vajon a PM költ többet a biztonságos működésre vagy a dzsunka38 kft aki ilyen esetben simán átnevezi magát jangce48-ra az alin és úgy árulja tovább mindenféle piac/presztizs/bevétel vesztés nélkül? Jó biztos nem lesz semmi ilyesmi, de ha mégis?
De mindenkinek magánügye mit csinál, én csupán leírtam én miért nem vettem és veszek ilyen olcsó iqos klónt. -
törölt tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mert az origi "ájkoszt" ugyan is tiszta lelkű skandináv aggszüzek gyártják? Persze nem a nagyfalon túl? Ne legyél már ennyire ájtatos.
Pár nappal ezelőtt vagy pár héttel ezelőtt ment itt a tényfeltárás a mikro repedésekről meg a valamilyen lukakról.
Na az mind a hőhatás eredményei. Piszlicsári műanyagból meg pléhlemezből van tákolva mind.
UVVOO Y1-nek nem törik a hevítő pengéje, ugyanis tüske van benne. Ellenben az IQOS-al, hány eset volt eddig?
UVVOO Y1-nek kb. 1 hónap után fog a kupakja ripityára törni a hőhatás miatt. Használható lessz utána is, csak nem lesz szép "dizájnos". -
SztiviVander
addikt
Nekem ezekkel a kínai cuccokkal csak az a bajom, hogy ismerve a kínai minőségbiztosítást és a felelősségre vonástól való félelmüket (nyilván borzasztó sikeresen lehetne beperelni magyarországról egy dzsunkabunga38 nevű kínai "céget") nem nagyon szeretnék bármi ilyesmit naponta 20x 5percig a szememtől és a számtól pár centire tartani

-
pleslie82
tag
Sziasztok!
2 hete vettem egy 2.4-es készüléket, eddig 2 doboz Heets-et használtam el és azt hiszem háromszor takarítottam. Az elmúlt két napban(3 heets) azt tapasztaltam, hogy sokkal hamarabb villogni kezd a hevítő és bár nem számoltam, de feltűnően kevesebb ideig bírja. Az első pár slukk nehézkes, nem jön gőz és tűzforró a filter, majdnem égeti a számat. Mire jó lesz, már villog is.
Mi lehet a gond, mivel próbálkozzak szerintetek? A pengét én nem takarítottam külön a fülpiszkával is, mert azt leírás ugye nem ajánlja. Tudtok segíteni? Vagy csere?
Köszi előre is! -
Kozszolgalati info:
Iqos 3 Dou
A masodik HEET nem tolt fel.
(nem tudom volt-e mart masnak is ilyen)Garanciaban termeszetesen cserelik.
-
Remiel
őstag
Vettem ma a 2.4+ mellé egy Jouz 12, hát a minőség ég és föld és sajnos nem az Iqos javára, ráadásul kb a fele az ára, beépített aksis, végre nem kell a töltőt cipelnem és elvileg 30 heets megy le egy töltéssel, a kupak mágneses (nekem a 2.4-en már össze vissza megy fel, a gomb is beragad néha), kíváncsi leszek hosszabb használat után milyen lesz
-
Bius24
újonc
Sziasztok! Szlovákiába mennyibe kerül a heets? Ha esetleg tudja valaki kérem válaszoljon, köszönöm szépen
😊♥️
-
minimanjaro
újonc
Korábban írtam azt az érdekességet, miszerint sima 3.0 hevítőt már nem szállítanak készletre, így akinek cserére érett a hevítő már "csak" Duo-hoz tud hozzájutni.
Ma cseréltem a sajátom (még garin belül) és tényleg DUO-t kaptam... Kíváncsi vagyok a napi 1 doboz heets fogyasztásom mennyivel emelkedik majd így.
-
jUUh
addikt
válasz
kaisergabi
üzenetére
Ha napi 20 szálat szívsz, naponta minimum ki kéne alaposan tisztítani.

-
freeknight
őstag
válasz
kaisergabi
üzenetére
Nekem is ez a tapasztalatom, én kb egy hónapja használom. Minimális ízt érzek most már, pedig naponta van takarítva, 3-4 pálcikát elhasználok rá, hetente beáztatom a cap-et is, illetve tegnap este már szét is szedtem.
Semmi nem használ. Szerintem egyszerűen csak hozzászokik az ember, nálam az ízesített cigikkel is ez volt, amikor még lehetett őket kapni.
Ami nálam nagy baj még, bár sokak meg nem így vannak ezzel, de a napi 10 szálas fogyasztás felment napi 1-1,5 dobozra, de simán szívnék napi kettőt is. Borzasztóan gyenge a heets.
Részemről át is térek ecigire, már úton van a szettem. -
fant0mi
őstag
válasz
kaisergabi
üzenetére
Tisztitsd surubben. Ra van egve a szar a hevito lemezre, el vannak tomodve a legcsatornak. Ajanlott ilyen fogyasztas mellett minden nap megtakaritani.
-
bigsee
addikt
válasz
kaisergabi
üzenetére
Szerintem hozzászoktál! Én sima bronze-amber-sienna hármashoz szoktam egy-egy mentolosat (willow, turquise) venni és majd szétmarja a pofámat... Kéket sztem el se bírnám színi...
-
kaisergabi
újonc
Sziasztok!Kb másfél honapja használom az iqos készülékem napi 20szál heetsel és azt vettem észre az utobbi időben ,hogy nem olyan az ize mint ujkorában sötét kék heetset szivok,kezdetben ugye a kellemes nagyon mentolos ize volt most már nem is tudom mihez hasonlitani az égett/furcsa állna hozzá a legközelebb,valakinek esetleg valami ötlet?(heti 2x szoktam tisztitani)
-
Shin Chen
aktív tag
Sokkal enyhébbek az elvonási tünetek IQOS-sal mint mondjuk normál cigivel.
Szvsz.(#1143) siredrive
Ha elszívtál egyet, szedd szét a dekket, 1 negyed dohány, 1 negyed szivacs, 1 negyed 'csomagoló fólia műanyag' és 1 negyed filter.
Az hogy mit lehet tudni mennyivel károsabb egy elég általános kérdés, akár kátránypapírt is szívhatnál és hasonlíthatnád a crackhez, de mivel nincs hivatalos összehasonlítási alap mint mondjuk a tej zsírtartalmánál, ez mindenkinek szubjektív.
Próbáld ki, ha ízlik használd, ha nem akkor csinálj amit akarsz. -
siredrive
csendes tag
Hello!
Új IQOS fehasználó vagyok, 2.4-es készülékkel próbálkozom. Eddig fura, nem rossz, de fura. Azt szeretném csak kérdezni, mit lehet tudni erről az IQOS-ról, mennyivel károsabb (olvasni róla azért aggasztó cikkeket) mint a rendes cigi, esetleg a töltött cigi, vagy az e-cigi, vagy van valami rangsor? Alapvetően nincs egészséges cigi, bárcsak lenne
, de lehet tudni mitől nem károsabb ez a többi résztvevőnél? Köszi, és bocs ha már volt téma. -
eboostr
aktív tag
😂😂

-
majorgent
tag
Bronz után az új kedvenc a Terra.
-
Remiel
őstag
ma beszakadt a bekapcs gombom, gondoltam gariban cseréltetem... szlovákiában vettem, de hát ugye eu meg minden, szóval hajrá... erre közlik velem, hogy nem a vásárlás számít, hanem a gyártás időpontja, ami több mint egy éve volt... a készülék maga fél éves, minden papírom megvan, doboz ésatöbbi, de sebaj, telefonáljak a szlovák ügyfélszolgálatnak, aztán majd ha megértenek cserélik ott kinn

hát gratulálok az ügyfélközpontú üzletpolitikához, majd veszek itthon ha itt is adnak egy karton heetset hozzá mint ott, bár mondjuk ezek után lehet akkor sem
-
bigsee
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
-
Moncsogó
újonc
válasz
nylontacsko
üzenetére
Szia! Koppanásig húzzátok csak fel a capet és akkor ki jön szépen a heets belőle. Egy kis dohány fog benne maradni a hevítőben de azt ki tudod szedni belőle egy kis kocogtatással. Én három napja csak ezt szívom (3.0 duó) nekem bevált. Több mint tíz évig csak rendes bolti cigit szívtam de rájöttem hogy ez egészségesebb mint a rendes cigi. Én csak ajánlani tudom mindenkinek a 3.0 duót
-
freeknight
őstag
Iqos facebook csoportba tud valaki dobni meghívót privátban?
-
Bozek
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én mondjuk a gyári tisztítóval pucolom. Egy egyenes csipesszel megfogom, akkor beér.
-
Zsolaf
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az nem, de vattát lehet rá tenni.
-
Az itt leszűrt tapasztalatok alapján, tegnap este megpucoltam kézfertőtlenítő-alkoholba mártott fülpucolóval a hevítő talpán lévő érintkezőket.
Azóta nem tapasztaltam a töltési problémát (kopp-kopp-kopp...).A tok aljáig nem ér le a fülpucoló, így annak az érintkezőinek a tisztítása kimaradt.
-
SztiviVander
addikt
Kb 5 mp-ig kell nyomni a kikapcsoláshoz és olyan 2 mp-ig a bekapcshoz. Ha csak röviden megnyomod és felvillannak a ledek egyszerre (így jelezve amúgy a töltöttség szintjét) akkor nincs a tok kikapcsolva. Próbáld meg a reset-et, egyszerre nyomni a power+bt gombot kb 10mp-ig, majd ha elengeded akkor villognak a ledek és bekapcsol. Utána próbáld meg megint a kikapcsolást.
-
bigsee
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Érdekes, lekapcsolásnál nem csinál semmit...
Nyomom, nyomom és amikor elengedem, majd megnyomom még egyszer, akkor gyulladnak csak ki a LED-ek. -
Bozek
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mondjuk ha nem hosszan nyomod, akkor nem is kapcsol be, csak világít kb. 1 másodpercig. Legalábbis a 3-as. Gondolom pont ez miatt.
-
SztiviVander
addikt
De az is megoldás (nekem eddig bevált) ha nem nyomod a bekapcsoló gombot tisztítás közben

-
Egyébként ma reggel akarom szívni a duo-t, nem kapcsol be. Na gondoltam rohadjon meg megint nem töltötte fel, volt már ilyen, hála ennek a fantasztikus mágneses kapcsolódásnak. Ilyen szempontból a 2.4 aminél rányomja a csatlakozóra a tok fedele a hevítőt egy sokkal üzembiztosabb megoldás. Jó visszatettem, 5 perc múlva veszem ki, megint semmi. Anyád. Berakom, akkor nézem hogy az első fázis töltését jelző led nem lassan pulzál hanem villog. Óóódejó. Restart (12-15mp bekapcs gomb nyomvatartás), tok ledjei villognak, újraindul, de megint csak villog a töltés led. Oké, hevítő töltő csatlakozója bár tisztának látszik de megpucoltam hátha. Visszarak, restart, detto villogás. Már gondolkodtam hogy telefonálok cserekódért, de mondom a tokban is megnézem a csatlakozókat, már ami látszik belőlük. Szemre nemigen látszott semmi kosz, de egy próbát megér alapon megpucoltam azt is alkoholos fülpiszkálóval amennyire tudtam. És azóta tölt. Szóval csak tanulságul, hogy ilyen esetben nem feltétlen a hevítő a rossz. Plusz ez a mágnessel odahúzott csatlakozó úgy tűnik elég érzékeny a szemmel nemigen látható szennyeződésekre is. Mondjuk az is igaz hogy amióta megvan (4 hónapja kb) soha nem puceváltam a tok csatlakozóit, a hevítőét is max 2-3x, de ilyesmi feladatokról nem is szól a tisztítós videó ha jól emlékszem. -
bigsee
addikt
Volt nálam próbára egy 3.0, amit a héten visszaadtam, de előtte természetesen megpucoltam. A tulaj rámírt, hogy ők még ilyen szépen kitisztitott állapotban még nem látták, megdicsért. Leírtam neki, itt is megosztom, hátha valakinek segítek ezzel:
1. A hozzá adott alkoholossal átmegyek rajta, egyik végével a heatert magát, másikkal a kupakot, mindkét oldalon. Jól bekenegetem.
2. Sima fültisztító pálcikával a hetaert átpucolom. De! Vigyázni kell, mert a gyári tisztítópálcika vékony és körbe tud forogni. A sima fültisztító vastag, csak a penge két oldalát külön-külön lehet vele puceválni.
3. Van egy speckó tisztító henger, ami ha minden igaz, van a 3-ashoz is. Belül van egy kicsike drótkefe, amivel körbe-körbe lehet pucolni a cuccot belül.
+1. Papírtörlőből tépett kis cafatokkal átpuccolom az egészet. -
SztiviVander
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Jaja, felvettem. Meg is láttam rögtön egy akciós szövegértés tanfolyamot, érdekel? Rádférne
Remélem ettől teljes lett a napod, hogy kötekedhettél egy sort a nagy büdös semmire 
-
freeknight
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az első hsz-ben még azt írtad, neked nincs ott semmi. Nagyot is röhögtem, mert kinagyítás nélkül is remekül látni elsőre a krátereket is, és a repedéseket is
.
Úgy látom, most már sikerült felvenni az olvasószemüveget, mert már látod te is
De neked ugye még mindig jobb, mert legalább nem egy vonalban van, meg 0,05 mm-rel talán picit kisebb a kráter, ha hunyorítva nézed. -
SztiviVander
addikt
"nekem meg 3-ból 3-ban nincs ilyen"
Segítek, a penge melletti nagy kráterről indult az egész
Én tudom hogy mit írtam, te is tudnád ha az egészet elolvasnád nem csak random beszólogatnál (#1054)
...azzal a kis pöttyel ami mindegyik penge talapzatán van, de közel se ekkora és ilyen mély és nem így a pengével egy vonalban van hanem a penge vonalától 20-30fokkal feljebb. -
Bozek
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
"nekem meg 3-ból 3-ban nincs ilyen"
"az én 2.4-eimen a hengerfalon lévő horonyhoz képest a jobb oldalon van"
"nem tudom miért van ott, nekem meg miért nincs, majd megmutatom"Először leírod, hogy nincs, aztán meg hogy a jobb oldalon van, aztán meg ismét bizonygatod, hogy nincs. Most akkor van vagy nincs? Ezt még látom neked sem sikerült eldöntened...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (2UF95AA) (DisplayLink)
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Attól hogy eltörik a penge semmi bajod nem lesz. Mellesleg magától nem törik el. De ha az olcsó, máshova az alacsony minősége miatt nem eladható akku vagy bármi egyéb alkatrész miatt durran egyet a nevenincs kínai cucc és kiviszi a fél szemed, akkor vajon egy PM-et tudnál előbb beperelni vagy egy kínai dzsunka38 kft-t? És pont emiatt vajon a PM költ többet a biztonságos működésre vagy a dzsunka38 kft aki ilyen esetben simán átnevezi magát jangce48-ra az alin és úgy árulja tovább mindenféle piac/presztizs/bevétel vesztés nélkül? Jó biztos nem lesz semmi ilyesmi, de ha mégis?
De mindenkinek magánügye mit csinál, én csupán leírtam én miért nem vettem és veszek ilyen olcsó iqos klónt.

Remélem ettől teljes lett a napod, hogy kötekedhettél egy sort a nagy büdös semmire
zeon.hu