- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- Igen, nekem is színeződött a fehér NeoTouch tokom. Még nem j9ttem rá, mivel lehetne fehéríteni, úgyhogy így maradt.
- Az a kis jack hosszabbító akkor kell, ahogy Te is írod: ha olyan fülhallgatód/fejhallgatód van, aminek nem fér be a dugója a tok nyílásán. Találkoztam már ilyennel - ha nem aktuális, tedd el későbbre.
- A Geniushoz annyit hozzátennék, hogy Magyarországon nem működik. (Csak ha külföldi Store-ba is be vagy lépve, ami nem igazán szabályos a jelenlegi szabályok alapján).
- Csak ömlesztve.
- Igen, csak bekapcsolt állapotban működik. Szerencsére álló helyzetben nem nagyon merül, és mivel nem telefon, nem hívogathatnak rajta éjszaka -
skiny83
aktív tag
Szia!
Gratulálok hozzá!
Genius
A Genius egy nagyszerű új funkció a programban. A segítségével pillanatok alatt összeválogathatunk egy hangulatunkhoz illeszkedő lejátszási listát zenegyűjteményünkből. Elegendő kiválasztani egy dalt, majd rákattintani a Genius ikonra az iTunes ablakának jobb alsó részén, és – ha az adott dalhoz rendelkezésre áll a program számára a szükséges információ – azonnal kapunk egy olyan lejátszási listát, amelyben a választott dalhoz illő további zeneszámokat helyez el a program. Alapból 25 darabot válogat ki, de készíthetünk nagyobb listát is.Szerintem alapból nem tudsz mappában feltenni videót csak ömlesztve, illetve nekem még nem sikerült!
Az ébresztés kérdése engem is foglalkoztatott, kipróbáltam. Nem müködik kikapcsolt állapotban. Bár ha leveszed a wifit és sleep módba rakod akkor nem hiszem hogy sokkal többet fogyasztana.. ..ha meg igen akkor megmondják az okosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- FOTÓS beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest