Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Movie Makerrel egy időben szórakoztam, de nincs kameránk, így filmet nem tudok csinálni, tehát az érdeklődés hamar abbamaradt. Volt, hogy próbálkoztam hasonlóval, de egy fél napba telt mire beolvasta, és felszeletelte több száz darabra, amit nekem kellett volna újra összeraknom és a feliratot újra hozzátennem, majd lementenem, ami megint nem 5 perc, tehát összesen jó pár órába is beletelhet egy lassabb gépen.
Mondjuk miután említetted a K-lite codec pack-ot, eszembe jutott (nem is tudom, hogy nem ugrott be hamarabb), hogy mióta újratelepítettem a gépet, azóta nem raktam föl (mindig akkor raktam fel, mikor valami progi rinyált, hogy kell neki), most felraktam, és mostmár hozzárakja feliratot, tehát
akinek a winavi ipod/stb. converter nem rak hozzá feliratot, az telepítse a K-lite codec pack-ot és utána működni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest