Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Roliiii
üzenetére
6G Nanora cserelik es csak 8 gigas szürkere.
Mas: Nem Touch, de hatha valaki tud segiteni.. Cserelt mar valaki Classicban winyot cf kartyara? Sajnos sikerült vennem egy szar 5,5G Classicot, es nagyon ugy fest, hogy winyohibas, baromira kerreg meg fagy folyamatosan. Gondoltam megprobalom lecserelni kartyara, remelhetöleg megoldja a problemat. Vagy valami mas is lehet a hatterben, nem csak a merevlemez? Fölöslegesen nem akarnek bevasarolni hozza.. Erdemes lehet esetleg megprobalkozni vele? Ahogy neztem ebayen maga a cf-zif adapter 10 dolcsi körül van, a cf kartya ami eleg draga ekkora meretben, viszont lattam mar cf-sd adaptert is, ugy lehet olcsobb lenne. Valaki tudja esetleg, hol erdemes ilyesmit venni, meg mit erdemes venni, meg egyaltalan megeri-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest