- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
duong
tag
bocsi h 2x küldtem csak a rossz wlan...
-
duong
tag
Sziasztok.
Egy előző generációs 30 gigás iPodja van a barátomnak, és az a problémája, hogy nem szól rendesen. Azt mondta, hogy kontaktos és hogy ez a hiba javíthatatlan. Ez tényleg így van? Ha mégis javítható hol csinálnák meg?
Csak azért, mert elég olcsón eladná csak hát ha tényleg javíthatatlan akkor minek...
-
duong
tag
Ja sikerült, köszi , de két fájlt csinált tehát ugyanazt, de még egyet alá...Ez nem furcsa, vagy csak egyszerűen töröljem a felsőt, mert gondolom nem ugyanaz mind a kettő. Nem úgy van, hogy behúzom total commanderből a fájlt aztán advaced-->convert to iPod és konvertálás után megjelenik alatta még egy. Gondolom az az alatta levő a konvertált és a felette levő alap fájl ami nincs konvertálva, tehát azt törölhetem , nem?

Más: ha le akarom törölni csak delete gomb az iTunes-ben és kész? Aztán kell csak összekötni USB-vel az iPod-ot és törli is. vagy hogyan?
-
duong
tag
Hogyan lehet viedot rakni az iPodra. Vagyis egy 30 gigásom van és azt halottam hogy át kell konvertálni valamilyen formátumba. Egy jó programot nem tudnátok ajánlani hozzá? Veszít a minőségéből a konvertálás után? Ti hogy szoktatok videot pakolni az iPodra?

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest