- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van egy ipod minim, amit tegnap levettem a töltőről, majd pár perc múlva, amikor használni szerettem volna, bekapcsolva egy szám elejénél állt világító képernyővel, és semmire nem reagált (valamint forró volt az egész)
Ma reggelre bekapcsolható volt, de teljesen lemerültnek jelezte, majd rádugtam gépre, itt már csak a töltőképernyő jelent meg rajta, de az sem mozgott, itunes nem látja, usb eszközként sem jelenik meg.
Szerintetek kuka? Pár hónapja cseréltem benne aksit, így megpróbálnám megmenteni, de ez nekem eléggé vezérlési hibának tűnik... -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával állok szemben, hátha valaki már találkozott ilyennel:
Ipod mini-t használok, és van egy album amit nem tudok rárakni.
Egy teljes diszkográfiának a része, a többi albummal nincsen gond.
Winamppal használom, ott azt tapasztaltam, hogy bár bekerül a media librarybe a kérdéses album, fel is teszi a podra, de a lejátszó a kérdéses számoknál pár mp gondolkodás után a következőre ugrik. Ezután feltettem itunes-t is, az viszont még csak bele sem hajlandó rakni az albumot a media libraryba, mintha nem is létezne számára.
A vicc az egészben, hogy az album SEMMIBEN nem tér el a diszkográfia többi albumától, albumcímben, fájlnevekben semmi olyan nincs ami a többiben ne lenne, az mp3-ak belsőinfója dettó mint a többié, még a fájlok adatai is megegyeznek... sőt ugyanabból a forrásból származik, mint a többi.
Amúgy valószinűnek tartom, hogy valami apple hülyeség, mert a winamp még kezeli rendesen, de ahogy apple termék kerül a képbe, (ipod v. itunes) onnantól halott ügy.
Nincsen valakinek hasonló tapasztalata
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: hugom nekem adta az ipod mini-jét, mert ő vett egy újjat.
Semmi baja nincsen, csak nem sokat bír az aksija, ezért vennék hozzá újjat ebay-en.
De sok eladónál látok olyat, hogy: kompatibilis a következő p/n -ekkel: EC003, EC007 stb.
Az enyém hátulján az egyetlen azonosító ami a product number lehet:
Model No: A1051
Most akkor nekem olyan aksit kéne keresnem ami ezzel kompatibilis? ha mást vennék nem menne bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- M2 -es MacBook Air - 8GB / 256SSD
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DJI RC 2 távirányító
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest