Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apunyi
csendes tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Köszi, de csak vista-hoz találtam, nekem meg XP-m van. Beszéltem egy Apple-s emberkével, állítása szerint valószínüleg memória-hiba miatt fagy le, esetleg az USB kártya szaraxik. A törlődést pedig úgy tűnik, meg tudtam akadályozni azzal, hogy nem csak az eject-et , hanem az eszköz eltávolítása varázslót is használom. Csak most már manuális módban is lefagy............ és ilyenkor is eltűnik az iPodról minden.
Ha van esetleg más ötlet, mindenre kíváncsi vagyok!!!!! -
apunyi
csendes tag
Most csak rákötöttem a pc-re, aztán szabályosan, ahogy elő van írva, eject-tel levettem róla, és minden eltűnt az iPodról.... Kezdek közelíteni az agyvérzéshez...... Már két éve gondolkodtam az iPod-on, vártam mostanáig, 5. generáció, csak leküzdötték a gyermekbetegségeket. A nagy sz@rt.... Mintha egy előszériás nulladik generáció lenne... Nem beszélve az iTunes-ról. Ha zenéket szertnék importálni, Kb. fél órát szórakozik azzal, hogy albumok borítóit keresgélje. De kikapcsolni ezt a funkciót nem lehet/nem tudom...
SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!!! -
apunyi
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy 80 gigás iPod-ot. Kínjaim a következők:
-az automatikus szinkronizálást nem tudom használni, mert pár lemez áttöltése után lefagy a számítógép - pont úgy, mint amikor két különböző RAM volt benne, és valszeg összeakadtak. (amióta csak az egyik van bent, semmi gond nem volt - mostanáig)
-manuális szinkronizálásnál minden második, harmadik lemez esetén egy adott fájl hibájára hivatkozva leállítja az áttöltést, ha újra próbálom ugyanazt, minden gond nélkül megy tovább.
-feltöltöttem kb. 15 giga zenével az iPodot, majd később újabb számokat tettem rá. Meglepve tapasztaltam, hogy a 15 giga cucc eltűnt, csak az volt rajta, amit legutóbb raktam rá. Ezt még kétszer eljátszottam, mindig eltűntek az addig feltöltöttek.
Már kétszer telepítettem újra az iTunes-t, az iPodot is reseteltem, de nem javul a helyzet.
Ötlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Alienware 17r4 olvass
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest