- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh20
aktív tag
Szia.
Próbáld meg ezt a konvertáló progit.
Elég sok fájlt tud kezelni, sok beállítási lehetőséggel. Én ezt használom. Semmi bajom vele. Elégedett vagyok a minőségével mind kép mind hang téren. Gyors! Vistát használok, semmi gondja a programmal.
Annyira bejött ez a gyártó ( Imtoo ) hogy én az ő programjukkal pakolom a cuccokat az Ipodra. Így szerencsére elfelejthettem az iTunes-t.üdv
-
zLk
csendes tag
Hali.
Nekem mondjuk egy 8GB-s Touch-om van, gondolom mp4-be akarsz konvertálni, igaz?
Én többet használok egyszerre.1., Xilisoft iPhone Video Converter (szép képe van, jó gyors, viszont kevés beállitási lehetőség.)
2., Free iPod Video Converter (www.jodix.com) (ingyenes, elmegy ez is...)
3., Ultra Mobile 3GP Video Converter. (Egy kicsit szaggatott képű mp4-eket csinál, leginkáb sorozatokat kodolok át vele, mert van benne beépítet "feliratráégető"-> rárakja a képre a feliratot)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest