Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  iPod topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2601) jorden06 válasza Gordiann (#2600) üzenetére


jorden06
senior tag

Akkor úgy tűnik, hogy nekem a library pontos beállításával vannak a gondok első sorban.

1.: a preferences --> advanced résznél a felső két rész nincsen kipipálva, akkor ezek kellenek ahhoz, hogy áthelyezze a zenéim a saját mappájába, és módosítsa az mp3 metadata részét? Mert jelenleg csak az elérési útat keresi, és nem módosít semmit az mp3 forrásán, a változásokat amiket info-ban átírok csak iTunes-ban jeleníti meg.

2.: a zenéim 80%-a különálló zeneszám, nem tartozik semmilyen albumhoz. Ezeket egyenként kellene taggelni? Ráadásul idiótan vannak megcímkézve, az info-ja ezeknek a netről letöltött számoknak tele van írva minden hülyeséggel (download free mp3 from XY, stb..) Ezeket a számokat hogyan taggeljem és rendszerezzem?

És akkor végezetül mik azok az iTunes beállítások, amiket csináljak meg, hogy a rendszerezés során ne legyen kavarodás?

(#2602) Gordiann válasza jorden06 (#2601) üzenetére


Gordiann
őstag

az a 2 pipa igen, az egyik azt csinálja, hogy a metaadatok alapján átnevezi a file-okat, és ugyancsak a metaadatok alapján mappákba sorolja őket. (tehát ha pl. Buckethead az előadó és Pink Eye a szám címe és ez benne van szépen a megfelelő helyen az ID3-ban, akkor létrehoz egy mappát (Buckethead) létrehoz azon belül egy mappát album címmel és azon belül elhelyezi a file-t, átnevezve " 01.Pink Eye.mp3"-ként. A másik (alsó) azt csinálja, hogy ha behúzol egy számot az itunes-ba, akkor bemásolja a library-ba magát az mp3-at.

De sztem ha nincs a library-ban a file, akkor is átírja magában a fileban az adatokat. (én eddig ugy tudtam, de nincs vele tapasztalatom)

Ha összevissza vegyes számok vannak, akkor 10-20-30 -asával behúzod a library-ba és a "recently added" playlist-nél végigellenőrzöd, hogy mindegyik rendben van-e és javítod (előadó, számcím tekintetében). Az vegyes zenéknél ha beimportáltad az összeset kijelölöd őket, és album artist részbe ha beírod, hogy pl. "vegyes zene" akkor összegyűjti őket egybe, de nem veszik el a "szám címe rész", és az "artist" sem. Esetleg ha nem érdekel milyen albumról van oda is beírhatod, hogy " vegyes album" vagy igazából mindegy mit....

A sok hülyeséget, amikkel tele van itt-ott úgy tudod eltüntetni, hogy kijelölöd az adott számokat, és amilyen mezők nem kellenek (üresre kellenének) ott bepipálod úgy hogy nem írsz semmit oda. (vagy kitörlöd ami ott van).

De jánlom, hogy másolj ki pl. 50 számot egy "próba itunes" mappába, és ezekkel kisérletezgess kicsit, aztán ess neki az összes zenédnek.

Tehát ami ki legyen töltve a vegyes számoknál: "Artist" "Album Artist" " Album" "Name". A többi fölösleges a vegyes zenéknél. Ha album van ott fontos lehet a számok sorszáma és a cd-k száma, esetleg borító.

[ Szerkesztve ]

(#2603) jorden06 válasza Gordiann (#2602) üzenetére


jorden06
senior tag

Most 6 számmal próbálkoztam csak, mert első körben 20 vegyes számot húztam bele iTunes-ba, és hatalmas káosz lett.

1. probléma: ha egy számnak nincsen alapból megadva valamilyen ID3 tagje, akkor még csak bele sem hajlandó rakni a zeneszámok közé, hogy azt majd később szerkeszthessem. screen a jelenségről (a jelölt, hiányos id3tag zenéket nem másolja bele semmi pénzért, de persze ugyan ezt csinálja a gépen lévő összes hiányos számmal is)

2. probléma: ha azokat a számokat amiket engedett bemásolni iTunes-ba, csoportosítom album artist és/vagy album szerint, akkor ugye a music résznél iTunes-ban egy mappa alatt látható mindegyik szám. DE! Ha ezt a létrehozott mappát szinkronizálom iPod-dal, akkor a cover flow minden egyes artist-nak nyit egy külön fület, és minden egyes ilyen külön fül alatt listázza az összes számot, amit a mappa tartalmaz.

Képekben, hogy jobban kifejezzem magam: KÉP1, KÉP2 Mivel az egyik számot RedCarpet mixelte, így nyit egy ilyen nevű fület cover flow-ban, és listázza a számokat, amiknek az albumcíméhez Vegyes zenét írtam. Egy másik számot Cascada mixelte, ezért nyit egy ilyen fület is, ahová szintén listázza a Vegyes zene tartalmát. És így tovább, minden egyes előadónak egy külön fület hoz létre, ahol listázza az összes Vegyes zene mappában található számot.

Talán segít valamit, így néznek ki a problémás vegyes előadójú számok a recently added fül alatt: kép, a music résznél iTunes-ban viszont rendes csoportosítva: kép

[ Szerkesztve ]

(#2604) johniee


johniee
senior tag

Sziasztok! GPS-be szeretnék nagyobb akksit kapacitásban, 47x34x7 mm amekkora maximum belefér. Azért nézegettem ipod akksikat mert azok kb a legkisebbek.
Valaki tudna nekem mondani egy akksi típust ami ezen méretnek megfelel, illetve kapacitásban sem kicsi? :R

"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)

(#2605) peugeotmate


peugeotmate
őstag

iPiget használ valaki Nanoval? Ha igen, írjon már, hogy hogyan szól! :D

meg

(#2606) icecave válasza peugeotmate (#2605) üzenetére


icecave
nagyúr

(#2607) peugeotmate válasza icecave (#2606) üzenetére


peugeotmate
őstag

Rájöttem, hogy inkább egy rendes hangrendszert veszek a szobámba! :D

meg

(#2608) noblemes


noblemes
csendes tag

Helló! Van egy 4. generációs ipod nanóm, ami most szart be... Pillanatnyilag magától (1) bekapcsol, vagy 30 mp-ig egy apple jel látszik, majd belép a főmenübe vagy 5mp-ig. Ezután kikapcsol, és szinte rögtön utána kezdődik (1)-től. Ha a főmenüs résznél kikapcsolom a play/pause gombbal, ugyanúgy kezdi az (1)-től. Ha bármikor reset-elném a play+menü gombbal, ránézésre sikerül, de ugyanúgy kezdi az (1)-től. Ez történik akkor is, ha géphez van csatolva és magában is. Csatlakoztatásnál nem tudom formázni, mert (gondolom a rövid idő miatt) nem ismeri fel a gép. Viszont kiírja, hogy restore kéne neki, de ha rákattintok az okéra, megint csak nem történik semmi, mivel mint mondtam a gép nem is észleli, nincs eszközkezelőben, intézőben, nincs "hardver eltávolítása" ikon. Mikor lemerül, nyilván abbahagyja az egészet, viszont bármelyik gombra újrakezdi, már csak egy körre, de megint úja tudja kezdeni. Az adatkábel nem hibás, jól működik másik készülékkel, meg ezzel is jó volt a hiba előtt közvetlenül. Nah asszem ennyi, a válaszokat előre is köszönöm szépen :).

(#2609) peugeotmate válasza noblemes (#2608) üzenetére


peugeotmate
őstag

Így "hallásra" szoftveres gondnak tűnik! Egy 'restore' szinte 100%, hogy megoldaná a problémát, mint ahogy ki is írja a készülék maga. Esetleg nézd meg ezen a linken, hogy garanciás-e még a készülék, mert akkor istyleban biztosan megcsinálják Neked garanciában (én már kétszer visszavittem a Nanomat és mindkétszer zsírújat adtak). Én jobbat nem tudok tanácsolni.

meg

(#2610) Tottu


Tottu
senior tag

Üdv!

Sikeresen kimostam az iPod Shuffle 3G-met egy mosógépben és azóta nem csinál semmit bekapcsoláskor...
Valakinek van öltete, hogy mit lehetne ilyenkor vele csinálni? Ma már volt kb 1,5 órát egy szárítóbúra alatt, de ez sem segített rajta.

"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard

(#2611) icecave válasza Tottu (#2610) üzenetére


icecave
nagyúr

Erre még a garancia sem terjed ki ha lenne....
Sajnos kuka, ha kiszárad, és akkor sem megy....

(#2612) peugeotmate válasza Tottu (#2610) üzenetére


peugeotmate
őstag

Dísznek jó.

meg

(#2613) sbazsi


sbazsi
veterán

Belkin TuneCast Auto with ClearScan
lehet valahogy növelni az adó teljesítményét?
Budapesten nem sikerült még találni olyan állomást, ahol rendesen működne. Sok az adó, közel vannak egymáshoz.

más: létezik olyan távirányítós megoltás, ami nem tölt :F

(#2614) Tottu válasza icecave (#2611) üzenetére


Tottu
senior tag

Most merészkedtem és rádugtam a töltőre, és működik!
Igaz egyelőre csak a töltésjelző led világít, bekapcsolni még nem kapcsoltam be, szóval nem tudom, hogy 100%-os-e.

"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard

(#2615) sbazsi válasza sbazsi (#2613) üzenetére


sbazsi
veterán

valaki? :U

(#2616) jorden06


jorden06
senior tag

Sziasztok!

Nos, az elmúlt időszakban megtanultam nagyjából 1-2 dolgot az iTunes működéséről, de van még fehér folt bőven, ezért segítségeteket kérem:

miért van az, hogy ha egy válogatás albumnak több előadója van, és ezért bejelölöm a "part of a complication" fület, akkor azok az albumok nem jelennek meg a sync fül alatt?

[ Szerkesztve ]

(#2617) Jim Tonic válasza Tottu (#2610) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Kukába ne dobd. Küldd el nekem, szívesen megnézem neked.
Régi motoros vagyok a fórumban, megbízhatsz bennem. Amúgy sem kockáztatsz.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2618) Tottu válasza Jim Tonic (#2617) üzenetére


Tottu
senior tag

Köszönöm, most még várok vele egy kicsit!

Egyelőre ott tartok, hogy USB-ről minden jól működik, de amikor beakarom kapcsolni, hogy zenét hallgassak a fülesről akkor nem csinál semmit, olyan mint ha teljesen nullán lenne az aksi töltöttsége.

"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard

(#2619) Ybron


Ybron
senior tag

Hello,

Vettem egy ipod nano 5g-t és képtelen vagyok szinkronizálni itunes-al.
Folyton ezt a hiba üzentet dobja:
[link]
Már fölraktam párszor az itunes-t és csak nem lett jó.
Mit csinálok rosszul/mi a gond ?

(#2620) Gordiann válasza Ybron (#2619) üzenetére


Gordiann
őstag

Indítsd újra az ipod-ot!

középső + menu gomb együtt hosszan.

(#2621) Ybron válasza Gordiann (#2620) üzenetére


Ybron
senior tag

Megtörtén, de még mindig ugyan az a baja.
Újraindítom és mint mindig mikor rácsatlakoztatom a gépre és elindítom az itunes-t elkezdi magától a lecsatlakozást és akkor írja ki ezt az üzentet a gép.

[ Szerkesztve ]

(#2622) Ybron


Ybron
senior tag

Itt találtam erről infót, de nem sikerült még kivennem mi lehetne a megoldás. Aki tud az segítsen légyszíves [link]

(#2623) Ybron válasza Ybron (#2622) üzenetére


Ybron
senior tag

Sikerült közben megoldani.
Ahogy írva is van apple support-on teljesen le kell törölni mindent. [link]

(#2624) chubii


chubii
senior tag

sziasztok!!
Ipod classic vételén gondolkozok,de az ára kicsit borsos még mindig ( legalábbis számomra).
Jó lenne a nagy tárhely,nem kéne félnem ,hogy megtellik zenével,meg videó is mehetne rá bőven, na meg nekem az egyszerű stílusa is bejön.Előzőleg egy 3.gen Nanom volt (igazából még mindig megvan),remélem annál jobban szól.Ha tévedek,akkor javítsatok ki :))
Egy Sandisk Clip+ lejátszó mellett használnám, erősítővel.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy megéri-e venni egyet??
Igazából egyedül az ára miatt vacilálok.
Ha valaki tud valami helyet,ahol olcsón lehet hozzájutni egyhez, örömmel meghallgatom :) :)
A válaszokat előre is köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#2625) dirty.yakuza


dirty.yakuza
aktív tag

Sziasztok lenne egy 3rd Gen 8GB-os iPod nano-m, videós. Ha valakit érdekel dobjon üzit.
Nagyon szép állapotú és olcsón adom mert sürgős!

[ Szerkesztve ]

(#2626) Gordiann válasza chubii (#2624) üzenetére


Gordiann
őstag

3gen nano-nál nem hinném, hogy jobban szól, főleg a sansa clip után... :U
ha a nano rendben volt akkor classic is okés.

(#2627) chubii válasza Gordiann (#2626) üzenetére


chubii
senior tag

köszi a választ!
Ma összehasonlítás céljából elővettem a régi nano-n és a clip+-t .Azt kell mondjam, sajnos a clip+ jobban szól nála ( erősítő nélkül próbáltam ki őket) . A sandisket csak erősítővel használom, mert úgyaz igazi. Szóval, ha erősítés nélkül jobban szól a Nano-nál,akkor már nemis biztos,hogy megéri még1 Ipodot vennem. :F :(
Egyenlőre várok. Ha van valakinek tapasztalata a Classic-al vagy egyéb hozzáfűznivalója, nyugodtan írja le. :R

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#2628) icecave válasza chubii (#2627) üzenetére


icecave
nagyúr

Nano és classic hangzáasa között is van különbség a classic javára.
Egy jobb fülessel szerintem nem lenne baj vele. Sokáig volt classic-om, Menyassznyomnak nano, párszor összehasonlítottam, szóval nem a levegőbe beszélek.

(#2629) chubii válasza icecave (#2628) üzenetére


chubii
senior tag

Ó köszi.Most egy kicsit megnyugodtam :)) :R
Reméltem ,hogy a Classic jobb, csak még nem nagyon írta senkisem.
Akg 518 Dj fejhallgatóm van és egy Sennheiser CX-350-II fülhallgám. Ezekkel nagyon szépen szól a Clip+. Jövő héten lehetséges, hogy alkalmam lesz kipróbálni egy Classic-ot, szóval majd viszem a fejhallgatókat és mehet a próba :)
Még egy kérdésem lenne: amikor újra meghallgattam a Nano-t szinte semmi basszust nem hallottam,ha meg igen,akkor úgy torzított amennyire csak lehet. :F Ez csak nano-nál fordul elő, vagy az összes Ipod ilyen???

ui.: a legújabb classic-ot lehet hackelni??

Az erősítőm egy Fiio E5,ami nem egy nagy cucc, de érezhetően javít a hangon. Egy jobb erősítővel mennyire szólhat jól a Classic??

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#2630) chubii válasza chubii (#2629) üzenetére


chubii
senior tag

Mennyire érzékelhető Ipodnál az MP3( mondjuk 320kbps vagy 256 kbps) és az ALAC kiterjesztésű zenék közötti különbség??

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#2631) bwoay válasza chubii (#2629) üzenetére


bwoay
nagyúr

az ember azt hinné, hogy azért van Clip plusod, mert tisztában vagy vele, hogy az a legjobbak egyiket. a Nanonak meg az összes iPod közül a leggyengébb a hangja, bár a Shuffle talán alulmúlja... a lényeg, hogy a Classic jobb a Nanonál, de hogy a Clipnél is jobb lenne, azt kétlem. A torzítás akkor jellemző az iPodokra, ha használod az EQ-t, amire igazából egy jó füldugóval semmi szükség (és a cx-350 az ilyen).

"Egy jobb erősítővel mennyire szólhat jól a Classic?"

hát itt most valami mérőszámot kellene megadni? :D szerintem nemigen lehet egy ilyen kérdésre válaszolni, pláne, hogy jobb erősítőből van egy pár. annyi biztos, hogy a classic egy jó alap, a beépített erősítőnél még mindig jobb a külső, ha mindenáron ilyen komoly riget akarsz összeállítani. Clip után mondjuk kicsit fura, mert az meg egy apró, nagyon kényelmesen használható lejátszó. pl kitapinthatóak a gombjai, és nincs rajta semmi érintésérzékeny ;)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2632) icecave válasza chubii (#2629) üzenetére


icecave
nagyúr

Ezért hallgattam 320 kbps-es trance zenéket, meg sennheiser cx-500-as fülest mellé. Így már volt rendes basszus, és nem torzított.
Hekkelni? Hát, süketen eléggé rossz élni, csak szólok...

(#2633) chubii válasza bwoay (#2631) üzenetére


chubii
senior tag

Egyenlőre csak agyalok a Classic-on, meg amúgyis a Clip+ mellé venném. A nagy tárhely miatt kéne,meg ha már rengeteg zene fér rá akkor ugye ne gagyi minőségben játsza le.
Eddig csak Nano-val volt dogom,azért kérdeztem, hogy hol helyezkednek el egymáshoz képest hangban.
A torzítással kapcsolatban: megnéztem ,és be volt kapcsolva.Így már világos
Azt mondjuk nem tudtam ,hogy a Nano az Ipodok közül a leggyengébb. Anno még azért vettem,mert nem vot még Ipodom és ki akartam próbálni.A hangminőség még nem érdekelt akkor.

Az erősítős kérdést csak úgy feltettem,hátha valaki pont Classic+ vmilyen erősítőt használ, és tudna valamit hozzászólni. Az erősítővel kapcsolatban majd benézek az erősítős topicba.

És mondjuk egy Ipod Classic+LOD+ max. 30k-ért egy erősítő + Akg 518 Dj jól szólna??

icecave : hackelést úgy értettem,hogy pl. játékokat rakni rá vagy témát cserélni rajta, nem a hangerőn akartam változtatni :) Nem akarok süketen élni...

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#2634) bwoay válasza chubii (#2633) üzenetére


bwoay
nagyúr

"És mondjuk egy Ipod Classic+LOD+ max. 30k-ért egy erősítő + Akg 518 Dj jól szólna??"

ha ez egy eldöntendő kérdés, akkor a válaszom: ja, biztos jól

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2635) peugeotmate


peugeotmate
őstag

Az mitől van, hogy már a harmadik 4G-s Nanom kezd el porosodni a plexi alatt? :F Eddig már kétszer kicseréltettem 1 éven belül! Most már nincs pofám visszamenni ezzel a hibával...

meg

(#2636) ^Clown


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egy iPod Nano 2Gb (1. generációs) fekete színben, dobozával, minden tartozékával, első tulajdonostól, nagyon szép, nem összekarcolt (mintha új lenne) állapotban mennyit érhet? Soha nem volt szervizben sem.

Köszi előre is! :R

(#2637) icecave válasza ^Clown (#2636) üzenetére


icecave
nagyúr

Tekintve, hogy a 2G 4GB-osok 14-16k között kaphatók használtan, 12k körül érhet a Tiéd.
Szerintem ha el akarod adni, lőtt fölé az árat, hogy legyen miből alkudni.

(#2638) ^Clown válasza icecave (#2637) üzenetére


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Köszi szépen! :R

(#2639) icecave válasza ^Clown (#2638) üzenetére


icecave
nagyúr

Lőtt=lődd :D

Nincs mit de azért mást is kérdezz meg, ez csak az én véleményem :)

(#2640) ^Clown válasza icecave (#2639) üzenetére


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Úgy nagyjából én is erre az árra gondoltam, főleg úgy, hogy 99%-os állapotban van a lejátszó.

(#2641) icecave válasza ^Clown (#2640) üzenetére


icecave
nagyúr

Ha vigyáztál rá nem is lehet semmi baj, max. az akku, amit elég macerás cserélni.
Egyébként sok sikert az eladáshoz :)

(#2642) peugeotmate válasza ^Clown (#2636) üzenetére


peugeotmate
őstag

Szerintem meg maximum 10 ezret ér meg! De ha csak kevesebbért lenne rá vevő, akkor sem szabad meglepődni! A 3G-s Nanokat is már alig lehet eladni 15 felett (azaz lehetetlen)! A 4G-s Nanokért sem igazán adnak már 20 ezret sem, de ez változó! (Hidd el, tudom mit beszélek. Nem egy iPodot vettem eddig! :N ) Esetleg próbáld meg vaterán eladni, ott többekért mennek még, igaz a vételárból le is csippentenek ott. De itt a PH!-n azok a hozzávetőleges árak, amiket leírtam!

meg

(#2643) B4MbOo


B4MbOo
tag

Sziasztok!

Classic vásárlás előtt állok (a 160GB-os fekete modellt szemeltem ki magamnak), árgépen a legolcsóbb 51730FT, viszont nem túl sok infót fűznek hozzá.
link
Lenne egy pár kérdésem.
Ez hanyadik generációs lehet?
A legújabb az 5G ugye? 160GB-os classicból csak 5G van?
Korrekten szól a gyári fülessel, vagy érdemes azt is vásárolni?

Személyes tapasztalatoknak is örülnék ezzel a modellel kapcsolatban:)

[ Szerkesztve ]

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

(#2644) HXY válasza B4MbOo (#2643) üzenetére


HXY
addikt

Én is pont ezen gondolkozok, csak nekem inkább az ezüst jön be.

Nekem az lenne a kérdésem a mostani tulajokhoz, hogy ha
USB-vel a PC-hez csatlakoztatjuk, akkor úgy látjuk , mint egy külső HDD-t/pendrive-ot?
Azaz lehet rá másolni ezt-azt? (azt tudom, hogy lejátszani csak akkor tudja, ha itunes-szal tesszük)

És milyen fájlrendszert használ? Azaz lehet rá tölteni 30GB-os fájlokat is?

A belső HDD-t ki lehet cserélni egy 320GB-os Toshiba-ra?

(#2645) Gordiann válasza HXY (#2644) üzenetére


Gordiann
őstag

uhh... hát nem értek a classic-hoz, de winchestert biztosan nem lehet cserélni.

Én mac-kel kapcsolódok nano-hoz, mac-esre van formázva, tehát hsf+ file-rendszerrel megy. Így rá tudok húzni amit akarok. Winnél nem tudom hogy megy...

B4MbOo: rég nem jelent meg új generáció classic-ból. valószinüleg a legujabb.

Hozzá adott füles korrekt szerintem a nem agybadugós fülhallgatók között, de ha mélyhangok kellenek, meg igazán jó minőség, egy sennheiser minden lejátszóhoz minimumnak mondható. (nálam cx300 az alap, annál lejjebb nem érdemes menni) De esténként filmekhez szoktam használni a gyári fülest, mert tényleg kellemes, de összességében ég és föld az agybadugósakhoz képest.

[ Szerkesztve ]

(#2646) B4MbOo válasza Gordiann (#2645) üzenetére


B4MbOo
tag

HXY: itt van "élő" kép mind2 színű modellről, ha ez segít a választásban:) [link]

Köszi a választ gordiann, szerintem egy ideig a gyárit fogom használni, majd ha lesz egy kis pénzem nézek vmi minőségibb agybadugóst (nálam is a sennheiser a nyerő)

Tokot nem adnak a classichoz ugye? Már most féltem a hátulját a karcolódástól.

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

(#2647) HXY válasza B4MbOo (#2646) üzenetére


HXY
addikt

Nekem akkor is az ezüst tetszik :D

Mellesleg még nem döntöttem, hogy mi lesz: Classic, Touch, vagy Phone... :F
Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is....

Itt már 7. generációt is kapni: [link]

(#2648) B4MbOo válasza HXY (#2647) üzenetére


B4MbOo
tag

itt meg 8. generációt is:) de sztem kamu. tudtommal a legújabb az 5. vagy tévedek?
[link]

én ha kapnék ajándékba egy touchot vagy iphonet egyből eladnám. Semmiképp se kéne érintőképernyős. De hát kinek bejön kinek nem. A többségnek bejön.

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

(#2649) HXY válasza B4MbOo (#2648) üzenetére


HXY
addikt

Wikipedia szerint 6. generációnál járunk, és szépen fel is sorolják őket: [link]

(#2650) B4MbOo válasza HXY (#2649) üzenetére


B4MbOo
tag

"Nekem az lenne a kérdésem a mostani tulajokhoz, hogy ha
USB-vel a PC-hez csatlakoztatjuk, akkor úgy látjuk , mint egy külső HDD-t/pendrive-ot?
Azaz lehet rá másolni ezt-azt? (azt tudom, hogy lejátszani csak akkor tudja, ha itunes-szal tesszük)"

ipod nano 4g-re lehet másolni ezt-azt, itt a bizonyíték pityuszka hszében:
[link]

az a gyanúm ha 4g nanora lehet, akkor classicra is.

én holnap fogom megrendelni a kinézett classicomat, elvileg 24órán belül kiszállítják, amint ez megesik el tudom neked mondani a tapasztalataimat:)

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  iPod topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.