- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Egyenlőre csak agyalok a Classic-on, meg amúgyis a Clip+ mellé venném. A nagy tárhely miatt kéne,meg ha már rengeteg zene fér rá akkor ugye ne gagyi minőségben játsza le.
Eddig csak Nano-val volt dogom,azért kérdeztem, hogy hol helyezkednek el egymáshoz képest hangban.
A torzítással kapcsolatban: megnéztem ,és be volt kapcsolva.Így már világos
Azt mondjuk nem tudtam ,hogy a Nano az Ipodok közül a leggyengébb. Anno még azért vettem,mert nem vot még Ipodom és ki akartam próbálni.A hangminőség még nem érdekelt akkor.Az erősítős kérdést csak úgy feltettem,hátha valaki pont Classic+ vmilyen erősítőt használ, és tudna valamit hozzászólni. Az erősítővel kapcsolatban majd benézek az erősítős topicba.
És mondjuk egy Ipod Classic+LOD+ max. 30k-ért egy erősítő + Akg 518 Dj jól szólna??
icecave : hackelést úgy értettem,hogy pl. játékokat rakni rá vagy témát cserélni rajta, nem a hangerőn akartam változtatni
Nem akarok süketen élni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Chrome
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem akarok süketen élni...